giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

bu
bu
4 09.10.2018 15:21:58

NORO IN NEVERJETNO! Poglejte kako živita UFC borca McGregor in Nurmagomedov (VIDEO + FOTO)

Sobotni super dvoboj za naslov svetovnega prvaka lahke kategorije v UFC-ju med Habibom Nurmagomedovom in Conorjem McGregorjem še vedno odmeva.

Razplet dvoboja poznate, odzive obeh borcev po razburljivem zaključku in dogodkih po njem tudi. Prah se bo zdaj počasi polegel, borca pa bosta uživala v zasluženih milijonih. Irec je kljub porazu v žep pospravil tri milijone dolarjev, Rus pa milijon manj - pa še na ta znesek čaka, saj mu ga zaradi incidenta zamrznili. Vseeno bo slednji glede na življenjski slog izdatneje izboljšal svoj standard. Za McGregorja se pač ne bo nič spremenilo.

conor mcgregor hisa 2


Tridesetletnika, ki ju po starosti, zanimivo, ločita le dobra dva meseca, živita namreč tako drugačno življenje, da bolj drugačnega ne bi mogla. Medtem ko McGregor uživa v razkošju, ki si ga v dobri meri lahko privošči predvsem zahvaljujoč nesramnemu zaslužku po porazu s Floydom Mayweatherjem, Nurmagomedov živi skromno.

Ta nori Irec si je nedavno privoščil 1,5 milijonov evrov vredno vilo v resortu La Resina Country Club v Marbelli na jugu Španije. Znamenita obala Costa del Sol privablja številne bogataše, tako je omrežila tudi nekdanjega vodovodarja iz Dublina. Luksuzna vila je del kompleksa 'The Heights' in ima posebej prirejeno telovadnico, zunanji in notranji bazen, opremljena je visoko in pametno tehnološko, ima tudi vinsko klet in dvigalo. Jasno, Irec se rad pohvali tudi z luksuznimi avtomobili, po svetu potuje v razkošnem letalu, življenje skratka zajema z veliko žlico.

conor mcgregor hisa 5

In Nurmagomedov? Tako drugače, da bolj drugače ne bi moglo biti. Dagestanec še vedno živi v domačem kraju, v majhni vasici Sildi na vrhu planine. Preprosto in skromno.

Galerija

Članki iz rubrike