jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

Ženska angel Petisvet.si

Angeli govorijo, slišimo jih drugače!

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Meghan Markle Njena.si

FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

bu
bu
0 10.10.2018 08:31:46

To bo močno zabolelo Nurmagomedova: To je kazen, ki bo Rusa doletela zaradi povzročenega KAOSA!

To je kazen, ki bo doletela ruskega mojstra borilnih veščin Habiba Nurmagomedova.

Prah okoli zadnjega UFC spektakla se še kar ni polegel. V glavni vlogi je bil ruski borec Habib Nurmagomedov, ki je najprej na kolena spravil zloglasnega Conorja McGregorja, nato pa skočil iz kletke in se lotil še enega od trenerjev irskega borca.

Zaradi vsesplošnega kaosa zmagovalcu niso podelili šampionskega pasu, Rusa in nekatere člane njegove ekipe je morala iz dvorane pospremiti celo policija. Že takoj je bilo znano, da posledice bodo, a nihče ni vedel, kakšne. Zdaj pa je predsednik organizacije Dana White spregovoril o kazni, ki bo doletela ruskega borca. Ta vsekakor ne bo majhna.

"Kolikor je meni znano bo Nurmagomedov ob celoten honorar, čeprav menim, da bi bilo dovolj, če bi mu vzeli vsaj četrtino tega. Glede na to, da je Habib storil nedopustno na uradnem dogodku pod okriljem atletske komisije zvezne države Nevada, ga čaka suspenz v obdobju od 4 do 6 mesecev," je v torek dejal White. Zaradi dolžine suspenza si Nurmagomedov ne bo belil glave, saj je vprašanje, če bi se brez kazni kaj prej vrnil v ring, precej bolj ga bo zabolel odvzem honorarja. Nurmagomedov je v tistem večeru v Las Vegasu zaslužil kar 2 milijona evrov. Zdaj bo ostal brez te nagrade.

Članki iz rubrike