giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

bu
bu
0 10.10.2018 08:31:46

To bo močno zabolelo Nurmagomedova: To je kazen, ki bo Rusa doletela zaradi povzročenega KAOSA!

To je kazen, ki bo doletela ruskega mojstra borilnih veščin Habiba Nurmagomedova.

Prah okoli zadnjega UFC spektakla se še kar ni polegel. V glavni vlogi je bil ruski borec Habib Nurmagomedov, ki je najprej na kolena spravil zloglasnega Conorja McGregorja, nato pa skočil iz kletke in se lotil še enega od trenerjev irskega borca.

Zaradi vsesplošnega kaosa zmagovalcu niso podelili šampionskega pasu, Rusa in nekatere člane njegove ekipe je morala iz dvorane pospremiti celo policija. Že takoj je bilo znano, da posledice bodo, a nihče ni vedel, kakšne. Zdaj pa je predsednik organizacije Dana White spregovoril o kazni, ki bo doletela ruskega borca. Ta vsekakor ne bo majhna.

"Kolikor je meni znano bo Nurmagomedov ob celoten honorar, čeprav menim, da bi bilo dovolj, če bi mu vzeli vsaj četrtino tega. Glede na to, da je Habib storil nedopustno na uradnem dogodku pod okriljem atletske komisije zvezne države Nevada, ga čaka suspenz v obdobju od 4 do 6 mesecev," je v torek dejal White. Zaradi dolžine suspenza si Nurmagomedov ne bo belil glave, saj je vprašanje, če bi se brez kazni kaj prej vrnil v ring, precej bolj ga bo zabolel odvzem honorarja. Nurmagomedov je v tistem večeru v Las Vegasu zaslužil kar 2 milijona evrov. Zdaj bo ostal brez te nagrade.

Članki iz rubrike