renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

ue
ue
0 16.08.2018 17:25:51

VELIK PREOBRAT! Schumi ne gre na Mallorco, ampak...

Legenda formule ena Michael Schumacher, ki je že pet let priklenjen na posteljo, se ne bo preselil - oziroma ga ne bodo preselili - v družinsko hišo na Mallorci.To je potrdila uradna predstavnica za odnose z javnostmi družine Schumacher Sabine Kehm. Švicarski časopis L'Illustré je včeraj objavil novico, da se bo Schumi z družino preselil v družinsko hišo, kjer so prej preživljali počitnice, v mestu Andratx na Balearih. Hiša bo seveda ostala kot počitniška destinacija za družino Schumacher. "Družina Schumacher nima nobenega namena, da bi se preselila na Mallorco," je dejala Kehmova.
Švicarski časopis je dan pred tem citiral županjo mesta Andratx Katio Rouarch, ki je uradno potrdila, da je v njihovem mestu vse pripravljeno, da sprejmejo družino Schumacher.    
No, zdaj je jasno, da se to ne bo zgodilo in da 49-letni Michael Schumacher z družino ostaja v svoji hiši ob Ženevskem jezeru.
Schumija od leta 2013 niso videli v javnosti, potem ko je doživel smučarsko nesrečo v francoskem Meribellu, od leta 2014 pa živi an svojem posestvu v Švici.

Članki iz rubrike