cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

ue
ue
0 16.08.2018 17:25:51

VELIK PREOBRAT! Schumi ne gre na Mallorco, ampak...

Legenda formule ena Michael Schumacher, ki je že pet let priklenjen na posteljo, se ne bo preselil - oziroma ga ne bodo preselili - v družinsko hišo na Mallorci.To je potrdila uradna predstavnica za odnose z javnostmi družine Schumacher Sabine Kehm. Švicarski časopis L'Illustré je včeraj objavil novico, da se bo Schumi z družino preselil v družinsko hišo, kjer so prej preživljali počitnice, v mestu Andratx na Balearih. Hiša bo seveda ostala kot počitniška destinacija za družino Schumacher. "Družina Schumacher nima nobenega namena, da bi se preselila na Mallorco," je dejala Kehmova.
Švicarski časopis je dan pred tem citiral županjo mesta Andratx Katio Rouarch, ki je uradno potrdila, da je v njihovem mestu vse pripravljeno, da sprejmejo družino Schumacher.    
No, zdaj je jasno, da se to ne bo zgodilo in da 49-letni Michael Schumacher z družino ostaja v svoji hiši ob Ženevskem jezeru.
Schumija od leta 2013 niso videli v javnosti, potem ko je doživel smučarsko nesrečo v francoskem Meribellu, od leta 2014 pa živi an svojem posestvu v Švici.

Članki iz rubrike