magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld 1 Svet24.si

FOTO: Tudi Melania Trump z besedami v slovo

Duhovna moč 1 Petisvet.si

Zakaj predajamo moč drugim?!

snežni plaz Svet24.si

VIDEO in FOTO: Izpod snega rešili štiri ljudi

Jelena Karleuša Svet24.si

Zaradi afere s Karleušo je dobil brco v rit

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

ue
ue
0 16.08.2018 17:25:51

VELIK PREOBRAT! Schumi ne gre na Mallorco, ampak...

Legenda formule ena Michael Schumacher, ki je že pet let priklenjen na posteljo, se ne bo preselil - oziroma ga ne bodo preselili - v družinsko hišo na Mallorci.To je potrdila uradna predstavnica za odnose z javnostmi družine Schumacher Sabine Kehm. Švicarski časopis L'Illustré je včeraj objavil novico, da se bo Schumi z družino preselil v družinsko hišo, kjer so prej preživljali počitnice, v mestu Andratx na Balearih. Hiša bo seveda ostala kot počitniška destinacija za družino Schumacher. "Družina Schumacher nima nobenega namena, da bi se preselila na Mallorco," je dejala Kehmova.
Švicarski časopis je dan pred tem citiral županjo mesta Andratx Katio Rouarch, ki je uradno potrdila, da je v njihovem mestu vse pripravljeno, da sprejmejo družino Schumacher.    
No, zdaj je jasno, da se to ne bo zgodilo in da 49-letni Michael Schumacher z družino ostaja v svoji hiši ob Ženevskem jezeru.
Schumija od leta 2013 niso videli v javnosti, potem ko je doživel smučarsko nesrečo v francoskem Meribellu, od leta 2014 pa živi an svojem posestvu v Švici.

Članki iz rubrike