Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 17. februarja

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

albreht 1 Njena.si

Metka Albreht žari od zadovoljstva

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

nu
nu
1 15.08.2018 18:36:28

Presenetljiva novica! KAJ POMENI ta poteza DRUŽINE SCHUMACHER? Michael odhaja na ...

Profimedia
Zelo presenetljivo je prišla vest o selitvi Michael Schumacherja.

Kot ekskluzivno piše švicarski L'Illustre, ki je pridobil uradne informacije španske avtonomne oblasti na balearskih otokih, bodo kmalu na Mallorco preselili Michaela Schumacherja. To so predstavniki omenjene oblasti uradno potrdili, in sicer bo žena nesrečnega šampiona formule 1 moža iz Švice preselila v majorško vilo, vredno kar 30 milijonov evrov. Spektakularna vila leži na povsem nedostopnem in odlično varovanem polotoku, selitev pa seveda sproža mnoga ugibanja. 

Od tega, da bi se selitev utegnila dogajati z namenom olajšati varovanje posestva in pretok informacij. Do tega, v kakšnem zdravstvenem stanju mora biti Michael, ki ga javnost ni videla od smučarske nesreče decembra leta 2013, za tako potovanje. Pravih odgovorov pa ni, tako kot ni pravih odgovorov v zvezi z vsem, kar se je z nemškim super zvezdnikom dogajalo v zdaj že skoraj petih letih njegove domnevne (in zelo verjetne) negibnosti.

V prvem obdobju se je pojavilo nekaj informacij, ki pa so se izkazale za povsem napačne. Nato pa je zavladala popolna blokada, v kateri žena in agentka v javnost kljub nekaterim pozivom nista spustili niti najmanjše podrobnosti o stanju ponesrečenca. Težko je verjeti, da bi se s selitvijo na Mallorco to spremenilo čeprav nekateri ugibajo tudi o tej možnosti.  

Članki iz rubrike