Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

Trenutek, ko je navijačem pod Kalvarijo ZALEDENELA KRI (ne zaradi mraza). Damjan Bohar pojasnjuje in razkriva …

Grega Wernig

Vihravi Prekmurec se je v obračunu z Andaluzijci izkazal z dobro igro, a tudi s poskusom nepotrebnega atraktivnega vložka.

Mariborska zasedba je v prvem polčasu dvoboja s Sevillo delovala odlično. Skoraj brezhibno. Vijoličasti po vodstvu Špancem do odhoda na odmor niso dovolili, da bi resneje zapretili Jasminu Handanoviću, toda v 34. minuti je bilo vendarle vroče v domačem kazenskem prostoru. Po nepotrebne. Sicer razpoloženi Damjan Bohar si je privoščil nepotreben vložek v "nevarnem območju" pred svojimi vrati. S petko je želel žogo podati Marku Šulerju, a se mu atraktivna poteza ni izšla. Ben Yedder je prestregel žogo in prodrl v kazenski prostor, nakar se je koroški branilec izkazal z izjemnim drsečim posredovanjem in odpravil nevarnost.

"Uf, za trenutek mi je zastalo srce," se je odzval Prekmurec. "V sekundi pač pride neka ideja, vendar je jasno, da te ne bi smelo biti. Med odmorom sva se s trenerjem pogovorila o tem, naj tega ne počem več. Seveda sem se zavedal, da sem storil napako, veliko napako, na srečo je bil Šuler pripravljen. Posredoval je izjemno, med polčasom sem se mu nemudoma zahvalil," je pristavil Damjan Bohar.