Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 07.12.2017 10:56:17

Trenutek, ko je navijačem pod Kalvarijo ZALEDENELA KRI (ne zaradi mraza). Damjan Bohar pojasnjuje in razkriva …

Grega Wernig
Vihravi Prekmurec se je v obračunu z Andaluzijci izkazal z dobro igro, a tudi s poskusom nepotrebnega atraktivnega vložka.

Mariborska zasedba je v prvem polčasu dvoboja s Sevillo delovala odlično. Skoraj brezhibno. Vijoličasti po vodstvu Špancem do odhoda na odmor niso dovolili, da bi resneje zapretili Jasminu Handanoviću, toda v 34. minuti je bilo vendarle vroče v domačem kazenskem prostoru. Po nepotrebne. Sicer razpoloženi Damjan Bohar si je privoščil nepotreben vložek v "nevarnem območju" pred svojimi vrati. S petko je želel žogo podati Marku Šulerju, a se mu atraktivna poteza ni izšla. Ben Yedder je prestregel žogo in prodrl v kazenski prostor, nakar se je koroški branilec izkazal z izjemnim drsečim posredovanjem in odpravil nevarnost.

"Uf, za trenutek mi je zastalo srce," se je odzval Prekmurec. "V sekundi pač pride neka ideja, vendar je jasno, da te ne bi smelo biti. Med odmorom sva se s trenerjem pogovorila o tem, naj tega ne počem več. Seveda sem se zavedal, da sem storil napako, veliko napako, na srečo je bil Šuler pripravljen. Posredoval je izjemno, med polčasom sem se mu nemudoma zahvalil," je pristavil Damjan Bohar.

Članki iz rubrike