Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

Kakšna 'FACA' je ta MILEC: Branilec Maribora z BRILJANTNIM odgovorom svojemu kapetanu: Naj vam povem, kaj bom zahteval od njega!

alesfevzer.com

Marcos Tavares bi moral svojemu kolegu plačati vsaj kakšno pivo, dve.

Brazilski napadalec je namreč prav po zaslugi Martina Milca postal najboljši strelec v zgodovini slovenske prve lige, saj mu je svetlolasi branilec na tekmi z Gorico fantastično asistiral za 131. zadetek med slovensko elito. 

Marcos Tavares pa se lahko Milcu zahvali tudi za odlično podajo na tekmi s Sevillo, na kateri je zabil svoj prvi zadetek v skupinskem delu lige prvakov. Dve asistenci v štirih dneh torej. Mariborski kapetan je po tekmi z Andaluzijci s prešernim nasmeškom razložil, na kak način se bo zahvalil svojemu soigralcu. 

Branilca Maribora pa smo seveda povprašali, kaj bo zahteval od svojega kapetana, glede na to, da je bil prav Milec tisti, ki je neposredno vplival na to, da se je Tavares vpisal v zgodovino. "Slišal sem, da se mi je zahvaljeval v intervjujih, ampak pijače še vedno nisem dobil. Zdaj mi je dolžen že dve. (smeh) Ne, šalim se. Vesel sem zanj. Vso spoštovanje našemu kapetanu, legendi kluba. Rasel je s klubom, Maribor je rasel z njim. Res si zasluži veliko spoštovanje," je z nasmeškom na obrazu razložil Milec. 

Ko smo ga opomnili, da je Tavares dejal, da mu bo plačal vse klubske kazni, pa je v smehu dodal: "Tudi meni je rekel, da mi bo plačal kazni, ampak mu ne bo treba. Sem svoje dolžnosti pred kratkim poravnal."