Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 07.12.2017 09:05:02

DARKO MILANIČ, si to res ti? Trener Maribora po tekmi storil nekaj, česar ni še nikoli! Razlaga njegovega dejanja pa EPSKA!

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je po tekmi s Sevillo storil nekaj, česar ni storil še nikoli do zdaj.

Nogometaši Maribora so se od lige prvakov poslovili na dostojen način, z remijem proti Sevilli. V Ljudskem vrtu so vijoličasti odigrali odlično tekmo (predvsem v prvem polčasu), osvojili še tretjo točko in novih 500 tisoč evrov. 

Po koncu tekme so se Mariborčani - tako kot je to v navadi - odšli zahvaliti Violam za bučno podporo. Ko je večina nogometašev že odšla v garderobo, pa se je pred južno tribuno še za nekaj časa pomudil Marcos Tavares, ki so mu Viole kar nekaj časa skandirale. 



Ko je tudi mariborski kapetan odšel v garderobo, pa je pred Viole stopil še on. On, ki tega do zdaj ni naredil še nikdar. Še nikoli Darko Milanič ni sam stal pred mariborskimi navijači, po tekmi s Sevillo je storil ravno to. Prišel je pred navijače, ki so skandirali njegovo ime. 

Svoje dejanje je Milanič tudi pojasnil: "Moji Izolani, izolski Ribari so hoteli narediti fotografijo, zato sem jih prišel pozdraviti." Na vprašanje, ali je videl transparent IZOLA na južni tribuni in če ve, kdo ga je izobesil, pa je dodal: "Vem, Izoljani. Moji navijači. No, ne moji navijači. Naši navijači. Imenujejo se Ribari. Oni so povsod zraven. Ni pomembno, ali gre za Vasilija (Žbogarja op. p.), rokometaše ali nogometaše. Oni so povsod zraven in so tisti, ki skrbijo za dobro vzdušje."

Članki iz rubrike