Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 20.01.2018 13:08:14

Zaradi tega MOČNO TRPI EGO: GROZLJIV udarec za Cristiana Ronalda!

Reuters
Nekaj časa je že znano, da želi Cristiano Ronaldo zapustiti madridski Real.

Portugalec si je to želel, čeprav ga pogodba z galaktiki veže vse do poletja 2021. Po drugi strani pa si je želel tudi podpisa nove pogodbe z Realom, v kateri je zahteval stoodstotno zvišanje plače, da bi z njo dohitel največjega tekmeca Lionela Messija. A v Realu o tem nočejo niti slišati in Ronaldo je klub že obtožil, da zavlačuje z začetkom pogajanj okoli tega.

Ampak ne, v Realu se o tem sploh ne želijo pogovarjati, še več, predsednik kluba Florentino Perez naj bi Ronaldovega zastopnika Florentina Pereza že obvestil, da bo preučil vse ponudbe, ki bodo za njegovega varovanca prišle na Realov naslov.

Zelo glasne so bile govorice, da si ga v svojih vrstah želi Manchester United. Toda na Old Traffordu ga ne bodo rabili, saj bodo kmalu podpisali pogodbo z Alexisom Sanchezom. Prav tako se je nekaj govorilo, da si nogometaša, ki bo čez dobra dva tedna praznoval 33. rojstni dan, želijo v PSG-ju. Toda tudi to se po vsej verjetnosti ne bo zgodilo, tudi če Edinson Cavani poleti zapusti klub. Seveda bi si ga Parižani lahko privoščili, a težava nastane, ker bi z njegovim nakupom zelo težko obšli pravila finančnega fair-playa.



Španski mediji so šli celo tako daleč, da so razkrili, da ima Cristiano Ronaldo trenutno na mizi samo eno ponudbo. Si predstavljate, samo eno?!

Te ni poslal noben od velikih evropskih klubov, niti ni prišla iz Los Angelesa, kjer naj bi si ga bojda želeli pri Galaxyju. Ne, daleč od tega, prišla je s Kitajske! Iz zelo, zelo bogatega Tianjina, ki ga vodi Ronaldov rojak ter nekdanji trener Fiorentine - Paulo Sousa. Klub je v lasti enega najbogatejših Kitajcev, v moštvu pa lahko najdemo brazilskega nogometaša Alexandra Pata, njegov član je tudi Belgijec Axel Witsel.

Tianjin bi Realu brez težav plačal sto milijonov ali pa še nekaj več odškodnine, ob tem pa bi portugalskemu zvezdniku lahko ponudil plačo, s katero bi bil zagotovo najbolje plačani nogometaš na svetu, toda Ronaldu odhod na Kitajsko nikakor ne diši. In težave so tu!

Članki iz rubrike