900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.01.2018 11:56:45

Ostali BOSTE ODPRTIH UST: Manchester City brez trenerja? Pep Guardiola bo težko ZAVRNIL TO PONUDBO!

Reuters
Manchester City ima odlično sezono in si je praktično že zagotovil naslov angleškega prvaka.

Toda kot vse kaže so na pomolu težave za sinjemodre. Obeta se namreč odhod avtorja te lepe zgodbe Pepa Guardiole. Le kdo je tisti, ki ga želi odpeljati s stadiona Etihad?

Seveda ni treba dvakrat ugibati. Gre za nesramno bogati PSG, ki si je v domačem tekmovanju podobno kot City že zagotovil velikansko prednost pred zasledovalci in je prav tako na pragu osvojitve naslova državnega prvaka.

Kljub temu pa odgovorni v pariškem klubu niso povsem zadovoljni, prepričani so, da so potrebne spremembe. Tokrat niti ne v igralskem kadru, temveč kar na klopi. Trenerju Unaiju Emeryju ne pomaga, da je uspel odlično uigrati moštvo, v kateri je v ospredju predvsem napadalni tercet Cavani-Neymar-Mbappe.


Lastniki kluba imajo še višje cilje, saj je njihova želja osvojitev lige prvakov. Zdi se, kot da španskemu strokovnjaku ne verjamejo, da je sposoben uresničiti zastavljeni cilj in bi radi na klopi videli človeka, ki bi jim to lahko zagotovil. Pred PSG-jem je socer zelo zahtevna naloga, v osmini finala najelitnejšega tekmovanja ga čaka obračun z madridskim Realom, kar bo zelo pomemben test.

Parižani naj bi primernega človeka za uresničitev cilja našli kar v Pepu Guardioli, ki ima sicer z Manchester Cityjem podpisano pogodbo do poletja 2019. Toda kaj lahko bi že letos poleti zamenjal delodajalca.

Katalonski strokovnjak je že večkrat povedal, da so tri leta v enem klubu dovolj, tako je tudi po odhodu iz Barcelone toliko časa preživel pri Bayernu, s katerim je trikrat izpadel v polfinalu lige prvakov.

Francoski mediji so šli celo tako daleč, da je klub Guardioli pripravljen ponuditi kar bianco pogodbo. Vse v nameri, da ga zvabi v francosko prestolnico. In na Otoku je že mogoče slišati namigovanja, da ne bi bilo nikakršno presenečenje, če bi že poleti privolil v sodelovanje s PSG-jem. Z njegovim prihodom pa bi bil PSG še močnejši, saj je doslej kar nekaj zvezdnikov svetovnega formata zavrnilo prihod v PSG, ker je francoska liga veliko manj atraktivna od katerih drugih. Ampak ko te pokliče Guardiola, je težko reči ne ...

Članki iz rubrike