Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.01.2018 10:38:41

Nemški zvezdnik SE JE ODLOČIL: Podpisana predpogodba s svetovnim velikanom!

V zadnjem času se je veliko govorilo o tem, kje bi kariero utegnil nadaljevati prvi zvezdnik Schalkeja Leon Goretzka.

Zanj so se ogreli številni klubi, med drugim ga je v Barceloni želel videti sam Lionel Messi, prav tako so bili za njegove storitve močno ogreti tudi pri Juventusu in Liverpoolu. Vendar pa se je 22-letni vezist odločil povsem drugače.

Da je bil Goretzka zelo zanimiv številnim klubom, je povsem razumljivo, saj mu poleti poteče pogodba, prav tako pa je bilo znano, da si ni želel podaljšati sodelovanja s Schalkejem, v katerega je prišel leta 2013 iz Bochuma. Takrat so knapi zanj odšteli 3,25 milijona evrov, zdaj pa ga bodo izgubili brez odškodnine.



O tem je spregovoril športni direktor Schalkeja Christian Heidel, ki je tudi razkril fantovo naslednjo destinacijo. Dejstvo je, da bo Goretzka poleti zapustil Gelsenkirchen, saj je že podpisal predpogodbo z novim delodajalcem. "Žalostni smo, ker se je to zgodilo. Karl-Heinz Rummenigge nam je povedal, da je Leon že opravil zdravniški pregled. Izgubili bomo izjemnega nogometaša. Z Bayernom je podpisal pogodbo, ki bo v veljavo stopila 1. julija letos. Naredili smo, kar je bilo v naši moči, da bi Leona zadržali v Schalkeju, poleti smo se dogovorili z njim in njegovim zastopnikom. Soočili se bomo z nastalo situacijo, ki za nas ni presenečenje. Pripravljeni smo na to."

Leon Goretzka bo tako poleti prestopil v Bayern, ki je tako dobil pravo malo 'vojno' za nadarjenega nemškega reprezentanta.

Članki iz rubrike