stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 28.11.2023 10:15:37

Bo Mike Tobey še zaigral za Slovenijo?! Zdaj je vse jasno, razkril je, da ...

Profimedia
Mike Tobey je s Crveno zvezdo gostoval pri Krki v Novem mestu.

Slovenski reprezentant Mike Tobey se je poleti preselil k Crveni zvezdi, v ponedeljek pa je z Beoograjčani gostoval v Novem mestu, kjer so ga navijači prijazno pozdravili. Na koncu dvoboja so gostje pričakovano slavili, in sicer je bil rezultat tekme 90:67 v korist Crvene zvezde, Tobey pa je bil s 16 točkami najboljši strelec dvoboja.

Po tekmi je naturalizirani Američan spregovoril tudi o žrebu kvalifikacij za OI, ki jih go Slovenija odigrala v Grčiji. "Odhajamo v Grčijo in vemo, kaj moramo storiti. Skupina je težka, a verjamem v našo ekipo. Tako, kot smo to storili v Litvi, moramo ponoviti tudi v Pireju. Imamo svoje možnosti in z veliko borbe ter želje moramo preprosto zmagati vse tekme," je za KZS povedal Tobey.

V pogovoru s slovenskimi mediji pa se je dotaknil tudi svoje prihodnosti v reprezentančnem dresu. Po svetovnem prvenstvu namreč ni bilo povsem jasno, ali bo Tobey še zaigral za Slovenijo. "Veselim se igranja v slovenskem dresu, moj načrt je, da se vrnem, če me bodo seveda želeli. Igrati za slovensko reprezentanco je zame vedno čast in poletja v izbrani vrsti so zame užitek. Res bi bilo nekaj posebnega, da se nam še drugič uspe zavihteti na olimpijske igre. Če še enkrat povem, je v mojih načrtih slovenska izbrana vrsta. Zagotovo," je za Siol povedal Tobey in tako razblinil vse dvome. 

Značke: mike-tobey, slovenija, kzs

Članki iz rubrike