medved Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem ...

krava Svet24.si

Policist namerno zbil pobeglo kravo

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Alen Šalinović Njena.si

Skrito v raju: Igralec ponosen na odraslo hčer

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

STA
STA
0 05.11.2017 11:51:05

Durant popeljal bojevnike do zmage nad Denverjem

Reuters
Prvaki lige NBA Golden State Warriors so gostovali v Koloradu pri domačih Denver Nuggets in zmagali s 127:108. Kevin Durant je bil s 25 točkami prvi strelec bojevnikov, 22 točk in 11 podaj je dodal Stephen Curry, po 15 točk pa sta k šesti zmagi na zadnjih sedmih tekmah prispevala Klay Thompson in Draymond Green.

Memphis Grizzlies so na gostovanju v mestu angelov s 113:104 premagali domače Los Angeles Clippers. Mike Conley je zbral 22 točk in bil le eden od sedmih gostujočih košarkarjev, ki so dosegli vsaj deset točk. "Sicer še vedno ni 100-odstoten, a vidi se razlika, ko ga imamo v ekipi. Kadar igra dobro, lahko premagamo vsako moštvo," je po tekmi dejal trener grizlijev, David Fizdale.

Pri Clippers je s 30 točkami, z 11 skoki, s po dvema podajama in ukradenima žogama blestel Blake Griffin, svoje so dodali še Patrick Beverley (23 točk), Lou Williams (13), DeAndre Jordan (12) in Danilo Gallinari (10), a je bilo zaradi slabe igre v obrambi premalo, da bi razveselili domače navijače v Staples Centru.

"Grozno smo izvajali obrambne naloge v uvodnih petih minutah. Kot da smo pozabili na ta pomemben element igre. A pozneje smo se pobrali in kljub porazu se vidi, da se vračamo v ritem," je menil trener LA-ja, Doc Rivers.



Detroit Pistons so v svoji novi dvorani Little Caesars s 108:99 premagali Sacramento Kings. Prvi strelec Detroita je bil Avery Bradley s 24 točkami, Tobias Harris je k zmagi prispeval 20 točk, Andre Drummond pa 16 točk in 19 skokov. Kralji so izgubili še sedmo zaporedno tekmo.

Chicago Bulls so po podaljšku z 90:96 klonili proti New Orleans Pelicans, Minnesota Timberwolves so s 122:99 premagali Dallas Mavericks, ki že 24 let niso tako slabo vstopili v sezono.

Košarkarje Miami Heat slovenskega zvezdnika Gorana Dragića naslednja tekma čaka v noči na ponedeljek, ko bodo gostovali v Kaliforniji pri Los Angeles Clippers.

Izidi
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies       104:113
Detroit Pistons - Sacramento Kings             108:99
Chicago Bulls - New Orleans Pelicans            90:96 (podaljšek)
Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks      112:99
Denver Nuggets - Golden State Warriors         108:127
Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike