jan kreuzer 1 Dobra karma

Ta naš komik bo že maja prvič postal očka

kandice-barber Svet24.si

Učiteljica, ki si je dijaka vzela na polju, za ...

zmago jelincic pl Reporter.si

Jelinčičeva vrnitev v Janšev objem: vedno gre ...

pinijev-sprevodni-prelec Svet24.si

FOTO: Že en stik je dovolj: bruhanje, penjenje, ...

fd1fa205f0af268e6fdc-2 Necenzurirano

Nov fiasko: stotine ljudi v izolacijo z lažnim ...

rok-ferengja Odkrito.si

Rok Ferengja ne ve, kako mu je to uspelo: Počutil...

nik-škrlec Njena.si

Nik Škrlec zapušča voditeljsko mesto Malih ...

sta
sta
0 09.02.2021 22:19:20

Levi iz Mannheima zarjoveli v Tivoliju

ALESFEVZER.COM
Rokometaši trebanjskega Trima so na današnji tekmi 7. kroga evropske lige v Ljubljani izgubili proti nemškemu Rhein-Neckar Löwnu z 29:35 (13:19). Dolenjska ekipa se bo 16. februarja v gosteh pomerila s švicarskim moštvom Kadetten Schaffhausen.

Obračun slovenskih in nemških rokometnih levov se je v dvorani pod Rožnikom razpletel po okusu slednjih. Ena najboljših ekip iz Nemčije je na svoji šesti tekmi dosegla peto zmago in zanesljivo vodi v skupini D, trebanjska zasedba ima po štirih odigranih tekmah polovičen izkupiček. Na kolena je položila makedonski Pelister iz Bitole in madžarsko Tatabanyjo ter izgubila proti Rhein-Neckar Löwnu in Pelisterju.

Trebanjci so bili v prvi polovici prvega polčasa enakovredni imenitnim gostom iz Mannheima. Po izidu 7:7 so močno popustili in tekmecem dovolili, da so jim po delnem izidu 0:5 ušli na pet golov (7:12), njihov najvišji zaostanek v prvem polčasu pa je znašal šest golov (9:15, 10:16 in 13:19).

Izbranci Uroša Zormana v drugem polčasu niso imeli moči in znanja, da bi ogrozili imenitne tekmece, ki so si najvišjo prednost priigrali v končnici tekme (24:32).

V trebanjski ekipi sta bila na današnji tekmi najbolj učinkovita Dino Hamidović z osmimi in Mihajlo Radojković s šestimi goli.Trimo - Rhein-Neckar 29:35 (13:19)
* Dvorana Tivoli, brez gledalcev, sodnika: Cindrić in Gonzurek (oba HRvaška).
* Trimo Trebnje: Tomić, Brana, Rašo, Višček 1, Grojzdek, Radojković 6, Cingesar 1, Hamidović 8, Sarak, Kotar 1, Kamnikar, Potočnik 2, Udovič 4, Grbič 4, Cirar 2, Florjančič.
* Rhein-Neckar Löwen: Schmid 3, Gensheimer 5, Kirkelokke 2, Patrail 2, Ahouansou 5, Abutović, Lagergren, Groetzki 7, Spath, Gislason 2, Nielsen 2, Katsigiannis, Nilsson 2, Kohlbacher 5.
* Sedemmetrovke: Trimo Trebnje 1 (1), Rhein-Neckar Löwen 1 (1).
* Izključitve: Trimo Trebnje 2, Rhein-Neckar Löwen 2 minuti.
* Rdeči karton: /.

Članki iz rubrike