jezero-peruća, dominik-branimir-bilobrk Svet24.si

FOTO: Upanje ugasnilo, na globini 27 metrov ...

ventilator, bolnišnica, ZDA Svet24.si

Komaj je praznoval 18. rojstni dan, vzel ga je ...

franc jurša Svet24.si

Zakaj se je Jurša umaknil izpred oči javnosti? ...

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

ru
ru
0 10.06.2019 11:30:01

Zormanov dogovor z evropskim prvakom blizu propada!? Tu so podrobnosti!

Arhiv Ekipe
Bo Uroš Zorman prevzel Vardar?

Uroša Zormana, pomočnika Veselina Vujovića v reprezentanci Slovenije in Talanta Dujšebajeva v Kielcah, so v nekem trenutku samo še formalnosti ločile od prevzema evropskega prvaka Vardarja. A po poročanju naših kolegov s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN se je menda zapletlo. Njegov ustni dogovor s Sergejem Samsonenkom je zdaj veliko bližje propadu kot zapečatenju s podpisom.

Takoj po Vardarjevi osvojitvi naslova evropskega prvaka je iz Kölna kot bomba odjeknila vest, da se je Zorman s Samsonenkom tam dogovoril, da naslednjo sezono iz rok Roberta Garcie Parronda prevzame tega makedonskega velikana. Nekdanji kapetan slovenske reprezentance zadeve ni želel komentirati, so pa pri časopisu Ekipa SN iz krogov blizu njega izvedeli, da novice držijo. Tudi Staš Skube je s soigralci navsezadnje »požegnal« in toplo pozdravil neuradno napovedani prihod rojaka na trenerski stolček; predsednik Kielc Bertus Servaas je zatrdil, da Zormana ne bo oviral, če si bo želel oditi, ker ga preveč ceni, si pa želi, da bi ostal. Zdaj kaže, da se nizozemskemu poslovnežu želja utegne uresničiti, saj sta Zorman in Samsonenko po neuradnih informacijah v svojih pogovorih zavila v slepo ulico. Zadeva sicer še ni čisto padla v vodo, saj se bosta Slovenec in Rus ta teden slišala ali srečala še enkrat, vendar je možnosti za dogovor menda malo.

Kje se je zapletlo? Samsonenku je na pamet padla ideja, da Zorman Vardarja ne bi vodil sam, ampak v navezi s še enim (španskim) trenerjem, domnevno dozdajšnjim trenerjem Valladolida Davidom Pisonerom Nietom. Zormana, ki je že tako kolebal, ali je Vardar sploh primerna destinacija za prvo trenersko službo v karieri, to nikakor ne zanima, zato ponudbe s spremenjenimi pogoji ne namerava sprejeti. Če si Samsonenko ne bo še enkrat premislil in opustil ideje o dveh trenerjih, iz Zormanove selitve k branilcu naslova evropskega prvaka bržkone ne bo nič.

Značke: uroš-zorman, vardar

Članki iz rubrike