Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

ru
ru
0 10.06.2019 11:30:01

Zormanov dogovor z evropskim prvakom blizu propada!? Tu so podrobnosti!

Bo Uroš Zorman prevzel Vardar?

Uroša Zormana, pomočnika Veselina Vujovića v reprezentanci Slovenije in Talanta Dujšebajeva v Kielcah, so v nekem trenutku samo še formalnosti ločile od prevzema evropskega prvaka Vardarja. A po poročanju naših kolegov s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN se je menda zapletlo. Njegov ustni dogovor s Sergejem Samsonenkom je zdaj veliko bližje propadu kot zapečatenju s podpisom.

Takoj po Vardarjevi osvojitvi naslova evropskega prvaka je iz Kölna kot bomba odjeknila vest, da se je Zorman s Samsonenkom tam dogovoril, da naslednjo sezono iz rok Roberta Garcie Parronda prevzame tega makedonskega velikana. Nekdanji kapetan slovenske reprezentance zadeve ni želel komentirati, so pa pri časopisu Ekipa SN iz krogov blizu njega izvedeli, da novice držijo. Tudi Staš Skube je s soigralci navsezadnje »požegnal« in toplo pozdravil neuradno napovedani prihod rojaka na trenerski stolček; predsednik Kielc Bertus Servaas je zatrdil, da Zormana ne bo oviral, če si bo želel oditi, ker ga preveč ceni, si pa želi, da bi ostal. Zdaj kaže, da se nizozemskemu poslovnežu želja utegne uresničiti, saj sta Zorman in Samsonenko po neuradnih informacijah v svojih pogovorih zavila v slepo ulico. Zadeva sicer še ni čisto padla v vodo, saj se bosta Slovenec in Rus ta teden slišala ali srečala še enkrat, vendar je možnosti za dogovor menda malo.

Kje se je zapletlo? Samsonenku je na pamet padla ideja, da Zorman Vardarja ne bi vodil sam, ampak v navezi s še enim (španskim) trenerjem, domnevno dozdajšnjim trenerjem Valladolida Davidom Pisonerom Nietom. Zormana, ki je že tako kolebal, ali je Vardar sploh primerna destinacija za prvo trenersko službo v karieri, to nikakor ne zanima, zato ponudbe s spremenjenimi pogoji ne namerava sprejeti. Če si Samsonenko ne bo še enkrat premislil in opustil ideje o dveh trenerjih, iz Zormanove selitve k branilcu naslova evropskega prvaka bržkone ne bo nič.

Značke: uroš-zorman, vardar

Članki iz rubrike