natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

nataša gorenc 1 Svet24.si

Hujšanje je borba, in to na vsak dan

pia Njena.si

Loserka Pia je osvojila srce tega mladeniča!

milan tržan prhanje Njena.si

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso ...

nu
nu
2 20.12.2017 16:17:35

Prišli smo jim na sled: Zimzeleni Renato Vugrinec odprl novo poglavje

Renato Vugrinec je kar nekako izginil z rokometnih radarjev, v slogu tistega daleč od oči, daleč od srca. Zdaj je v Skopju, kjer je nekoč navduševal v dresu Metalurga, znova pokukal na površje.

Potem, ko se je pred dobrim letom dni poslovil od izraelskega kluba Maccabija Rishona LeZiona, o zimzelenem Vugiju, ki je kariero potegnil v peto desetletje, ni bilo prav veliko slišati. Zdaj je po poročanju makedonskega G-Sporta odprl novo poglavje, v makedonski prestolnici, ki je postala njegov drugi dom, je namreč odprl gostinski lokal.

Lokal v centru mesta se imenuje Food Corner, poleg dobre hrane pa Vugi stavi predvsem na ugodne cene in odlično kavo. "Skopje je moj dom, tu sem preživel veliko lepih trenutkov in za zdaj nameravam ostati tukaj. Začel sem novo življenjsko epizodo. Odprl sem lokal, v prihodnje nameravam ponudbi dodati tudi catering, poseben poudarek pa bo tudi na kavi, ki bo zelo kvalitetna. Nisem se niti povsem umaknil iz rokometa, tu bi namreč rad odprl tudi rokometno šolo. Sem v pogovorih, a za zdaj je še prezgodaj, da bi govoril o tem," pravi Vugrinec, ki je med drugim na jesen kariere zaigral tudi za makedonsko reprezentanco.

FOTOGALERIJA

Članki iz rubrike