alenka marovt 1 Odkrito.si

Novinarka na Pop TV zahteva resnico

gomboc 1 Svet24.si

Slovenec v Tel Avivu osvojil zlato

Bill Cosby Svet24.si

Bill Cosby spoznan za krivega

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

rok in martina Njena.si

Rok Kunaver in Martina Plohl ujeta v objemu

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
2 20.12.2017 16:17:35

Prišli smo jim na sled: Zimzeleni Renato Vugrinec odprl novo poglavje

Renato Vugrinec je kar nekako izginil z rokometnih radarjev, v slogu tistega daleč od oči, daleč od srca. Zdaj je v Skopju, kjer je nekoč navduševal v dresu Metalurga, znova pokukal na površje.

Potem, ko se je pred dobrim letom dni poslovil od izraelskega kluba Maccabija Rishona LeZiona, o zimzelenem Vugiju, ki je kariero potegnil v peto desetletje, ni bilo prav veliko slišati. Zdaj je po poročanju makedonskega G-Sporta odprl novo poglavje, v makedonski prestolnici, ki je postala njegov drugi dom, je namreč odprl gostinski lokal.

Lokal v centru mesta se imenuje Food Corner, poleg dobre hrane pa Vugi stavi predvsem na ugodne cene in odlično kavo. "Skopje je moj dom, tu sem preživel veliko lepih trenutkov in za zdaj nameravam ostati tukaj. Začel sem novo življenjsko epizodo. Odprl sem lokal, v prihodnje nameravam ponudbi dodati tudi catering, poseben poudarek pa bo tudi na kavi, ki bo zelo kvalitetna. Nisem se niti povsem umaknil iz rokometa, tu bi namreč rad odprl tudi rokometno šolo. Sem v pogovorih, a za zdaj je še prezgodaj, da bi govoril o tem," pravi Vugrinec, ki je med drugim na jesen kariere zaigral tudi za makedonsko reprezentanco.

FOTOGALERIJA

Članki iz rubrike