serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
2 20.12.2017 16:17:35

Prišli smo jim na sled: Zimzeleni Renato Vugrinec odprl novo poglavje

Renato Vugrinec je kar nekako izginil z rokometnih radarjev, v slogu tistega daleč od oči, daleč od srca. Zdaj je v Skopju, kjer je nekoč navduševal v dresu Metalurga, znova pokukal na površje.

Potem, ko se je pred dobrim letom dni poslovil od izraelskega kluba Maccabija Rishona LeZiona, o zimzelenem Vugiju, ki je kariero potegnil v peto desetletje, ni bilo prav veliko slišati. Zdaj je po poročanju makedonskega G-Sporta odprl novo poglavje, v makedonski prestolnici, ki je postala njegov drugi dom, je namreč odprl gostinski lokal.

Lokal v centru mesta se imenuje Food Corner, poleg dobre hrane pa Vugi stavi predvsem na ugodne cene in odlično kavo. "Skopje je moj dom, tu sem preživel veliko lepih trenutkov in za zdaj nameravam ostati tukaj. Začel sem novo življenjsko epizodo. Odprl sem lokal, v prihodnje nameravam ponudbi dodati tudi catering, poseben poudarek pa bo tudi na kavi, ki bo zelo kvalitetna. Nisem se niti povsem umaknil iz rokometa, tu bi namreč rad odprl tudi rokometno šolo. Sem v pogovorih, a za zdaj je še prezgodaj, da bi govoril o tem," pravi Vugrinec, ki je med drugim na jesen kariere zaigral tudi za makedonsko reprezentanco.

FOTOGALERIJA

Članki iz rubrike