alenka marovt 1 Odkrito.si

Novinarka na Pop TV zahteva resnico

gomboc 1 Svet24.si

Slovenec v Tel Avivu osvojil zlato

Bill Cosby Svet24.si

Bill Cosby spoznan za krivega

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

rok in martina Njena.si

Rok Kunaver in Martina Plohl ujeta v objemu

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

STA
STA
1 18.12.2017 21:53:12

Pivovarna Laško Union še naprej z roko v roki s celjskimi rokometaši

rk-celje.si
Nekaj manj kot 30 let je dolga "ljubezen" med rokometaši Celja Pivovarne Laško in Pivovarno Laško Union, na današnjem slovesnem dogodku v celjski dvorani Zlatorog v Celju pa sta najboljši slovenski rokometni klub vseh časov in omenjeno podjetje sklenila novo pogodbo o generalnem sponzorstvu za naslednje tri in pol sezone.

Leta 1989 je Pivovarna Laško prvič vstopila v delovanje celjskega rokometnega kluba kot pokrovitelj, že v naslednji sezoni pa podpisala pogodbo o generalnem sponzorstvu, s katero se je klub preimenoval v RK Celje Pivovarna Laško. V teh 28 letih je celjska ekipa velikokrat posegla po zvezdah, najbolj zvezdne trenutke pa doživela leta 2004, ko je osvojila najmočnejše evropsko klubsko tekmovanje na stari celini - ligo prvakov.

Današnjega dogodka so se udeležili številni prijatelji in podporniki celjskega rokometa, kot sta nekdanji prvi mož uprave Pivovarne Laško Tone Turnšek in zdajšnji predsednik uprave Dušan Zorko. Dogodka so se udeležili tudi celjski župan Bojan Šrot, predsednik kluba Bojan Cizej, nekdanji direktor Vlado Privšek in pomemben član predsedstva kluba Andrej Šušterič. Na dogodku ni manjkala niti torta velikanka, prisotne je zabavala skupina Šank rock, ki je v zaključku zapela klubsko himno "Nam nihče ni enak".

"Nadaljujemo sodelovanje, ki so ga odlično zastavili že naši predhodniki in so zaslužni, da je sodelovanje tako zgodovinsko dolgo. Posebna zahvala Tonetu Turnšku, ki je pred leti postavil temelje za to, kar se danes dogaja in upam, da smo izpolnili del tega, kar si je pred leti zamišljal. Vložek v klub je vložek v lokalno okolje in v znamko, ki je dokazala in pokazala kako je potrebno delati v današnjih časih. Zahvaliti se moram tudi vsem svojim sodelavcem, saj smo s spremembo lastništva morali spremeniti tudi športno filozofijo. Ne smemo pozabiti, da Pivovarna Laško Union ni zgolj pokrovitelj rokometnega kluba, temveč je verjetno največji sponzor slovenskega športa, ogromno drugih športov in kulture je namreč še zraven," je med drugim dejal predsednik uprave Pivovarne Laško Union Zorko.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike