profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
3 19.01.2021 09:09:55

V GLAVO: Červar RAZOČARAN, takole je izpostavil Slovence, ki imajo (PRE)VELIKO PREDNOST!

Profimedia
Legendarni hrvaški strokovnjak ni zadovoljen s formo svojih varovancev, za kar pa je po njegovem mnenju kriva prekinitev hrvaškega prvenstva.

Hrvaška je proti Angoli zabeležila prvo zmago na 27. svetovnem prvenstvu v rokometu, po tekmi pa je pred sedmo silo stopil Lino Červar. Slednji ni bil ravno navdušen nad prepričljivo zmago, še posebej je izpostavil dejstvo, da so nekatere igralci iz drugih reprezentanc v odlični formi, njegovim varovancem pa manjkajo predvsem tekme.

"Ne slavimo prezgodaj. Bili so dobri trenutki, pokazali smo željo, precej večjo kot na prejšnji tekmi. Na tem prvenstvu obstajata dve vrsti reprezentanc. Tiste, ki niso bile v izolaciji in so trenirale celo leto, in tiste, ki niso. Zaradi tega imamo težave s formo, nismo najbolje pripravljeni. Rusi in Slovenci letijo po igrišču, saj so igrali svoja prvenstva, mi pa nismo," je dejal Červar in pred torkovo tekmo s Katarjem dodal: "V tem kratkem času, ki ga preživimo skupaj, moramo trenirati za naslednjo tekmo. Bili so padci in vzponi, ampak pokazali smo željo. Tekma s Katarjem bo zelo težka, toda moramo se dvigniti."

Članki iz rubrike