stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
16 19.01.2020 18:54:29

TO ODMEVA! Vranješ pojasnil, ZAKAJ JE IGRAL BREZ BOMBAČA! Noro, kaj ob tem počnejo ŠVEDSKI MEDIJI!

Reuters
S Švedskega prihajajo informacije, ki so vas gotovo najbolj zanimale.

Potem ko je Dean Bombač v petek odigral tekmo življenja in je o njem po devetih golih in desetih asistencah ter fantastičnih akcijah govorila vsa rokometna Evropa, se na nedeljskem srečanju z Madžari čudežno ni pojavil na igrišču. In še bolj kot slovenski novinarji na Švedskem so nad tem začudeni švedski, torej Vranješevi rojaki. Ti so bili malodane v šoku in so hoteli pojasnila, o njih pa tudi na veliko pišejo. Bombač je v igro prišel šele v 46. minuti, ko je bilo že prepozno.

"To je zelo dolg turnir in odločil sem se, da bom na tej tekmi razdelil odgovornost. Če bi zmagali, ne bi nihče rekel ničesar. Mislim, da imam dobre igralce v ekipi, da so odigrali dobro in da poteza ni bila napačna," je dejal Vranješ, ki pa je v paniki ob zaostanku za Madžari vendarle poslal na igrišče Bombača, se z njim reševal, a se ni rešil. Kot bi popravljal svojo napako - zanimivo, da v tistem trenutku ni vztrajal pri svoji odločitvi o delitvi odgovornosti. 

Podobno pišejo tudi Švedi. "Neverjetno je, da je Slovenija imela 45 minut na klopi igralca, ki je tako zelo izstopal v njeni ekipi in je bil eden najboljših igralcev na prvenstvu. Slovenija je bila v največji meri na odlični poti zaradi njega, zdaj pa preprosto ni igral in Slovenija je doživela poraz," pišejo švedski mediji. "Nismo igrali slabo. Na nekaterih prejšnjih tekmah smo močno obremenili nekatere igralce in čas je bil, da v ospredje stopijo drugi," pa vztraja Vranješ.  

Članki iz rubrike