Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
13 19.01.2020 17:21:42

NEVERJETNO! Vsi govorijo, kaj je naredil SLOVENSKI SELEKTOR! Nor razplet tekme z MADŽARSKO!

Reuters
Težko razumljiv poraz Slovenije z Madžarsko z izidom 28:29.

Potem ko je ves rokometni svet ves konec tedna govoril o čarovnijah Deana Bombača, ki je v petek odpihnil Islandijo z eno najbolj navdahnjenih, najbolj neverjetnih predstav, je slovenski selektor Ljubomir Vranješ današnje srečanje z Madžarsko začel ... brez njega. Da, brez Bombača. Pa ne samo to, celo večnost ga je držal na klopi. In če se je sprva ta noro tvegana poteza zdela kot dokaz širine slovenske reprezentance, ki je prvi polčas dobila za tri zadetke, so šle stvari v drugem delu močno narobe. 

Madžarska je v polovici drugega polčasa zaostanek treh zadetkov preobrnila v svoje vodstvo za tri zadetke in močno zagrozila z neverjetno zmago oziroma z neverjetnim porazom Slovenije po štirih zaporednih zmagah na prvih štirih tekmah. Šele v 46. minuti je vendarle in končno in nerazumljivo pozno zaigral Bombač. Takoj je začel deliti asistence, igra je stekla, toda Madžarska je bila razigrana in zdelo se je, da se je vse skupaj zgodilo prepozno in da Madžarov ne bo več mogoče ustaviti.  

In res. Čeprav je Slovenija prišla povsem blizu in znotraj zadnjih petih minut zaostajala le za gol, je bila škoda narejena, Madžarska razigrana. Slovenija bi z zmago prišla na korak do polfinala in kvalifikacij za olimpijske igre, tako pa si je delo otežila. Seveda ostaja upanje in podpora, a kakšna škoda. In predvsem je težko razumeti selektorja. 

Članki iz rubrike