Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
3 06.07.2019 13:07:27

Ameriški medijski GIGANT POROČIL tetovirano Slovenko in razkril razmerje 17:1

Reuters
V loži, ki je bila v Wimbledonu namenjena Mariborčanki, ni bilo gneče.

Polona Hercog je turnir za grand slam v Wimbledonu končala v tretjem krogu. Za Mariborčanko je bila v petek usodna 15-letna Američanka Cori Gauff, presenečenje letošnjega turnirja in vsekakor največja zgodba, najstnico, ki je dobila povabilo prirediteljev, v Angliji preprosto obožujejo. "Ozračje je bilo takšno, da bi človek pomislil, da je igrala v ZDA," so denimo zapisali pri CNN-u.

"Polona je igrala neverjetno. Prvič sem nastopila na osrednjem igrišču. Ves dvoboj sem se zavedala, da se lahko vrnem v igro, ne glede na izid. Iskala sem priložnosti za svoje udarce. Ljudje na tribunah so bil neverjetni. Tudi ko sem bila v slabem položaju, so navijali zame. Hvala vsem, ki so verjeli vame. Zaenkrat ne bom razmišljala o naslednjem dvoboju," so bile prve besede čudežne Gauffove.

"Prepričana sem, da bom v naslednjih dneh razmišljala o tem dvoboju, vendar upam, da čim manj," pa je povedala Polona Hercog. Ali kot jo je označil CNN, 'tetovirana Slovenka', ameriški medijski gigant se je dotaknil tudi podobe na tribunah. Oziroma v tako imenovanih 'boxih' obeh igralk. V tistem, ki je bil namenjen Poloni Hercog, je bila ena sama oseba. "Edino podporo je dobivala od trenerja in moža Željka Krajana," so zapisali Američani.  V nasprotnem taboru je bila velika gneča, ki jo je naredilo 17 ljudi … Ob tem pa se seveda zastavlja vprašanje, ali je CNN postregel z ekskluzivo, ko je hrvaškega strokovnjaka označil tudi kot moža Mariborčanke, ali gre za napako? Na sončni strani Alp informacij o poroki za zdaj ni bilo ...

Članki iz rubrike