IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 24. avgusta

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

andrew Svet24.si

Dokazov o prijateljevanju s sprevržencem vse več

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

ru
ru
0 13.06.2019 07:42:59

Selektor Veselin VUJOVIĆ po porazu z VSO SILO udaril po svojih VAROVANCIH: Mislim, da jih ne zanima ...

Jurij Kodrun
Slovenija je nekoliko presenetljivo izgubila tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo z Latvijo.

Slovenski rokometaši so na gostovanju v Latviji presenetljivo klonili s 24:25. Poraz sicer ne pomeni tragedije, saj so si rokometaši že pred to tekmo zagotovili nastop na evropskem prvenstvu, a bodo morali za prvo mesto na zadnji tekmi v Kopru premagati Estonijo. 

Selektor Veselin Vujović pa je bil po tekmi vse prej kot zadovoljen, še več ostro je udaril po svojih varovancih, ki so bili neprepoznavni na parketu: "Tekmo smo začeli in končali slabo. Nismo si zaslužili neodločenega izida, Latvijci so na tekmi pokazali več želje, mi pa smo pogrnili na vsej črti. V prelomnih trenutkih dvoboja smo v napadu zapravili tri čiste strele, Krištopans pa nam je kljub temeljiti pripravi zabijal gole s 15 metrov. To ni konec sveta, mi smo se uvrstili na evropsko prvenstvo, a naša pot do morebitnega nastopa na olimpijskih igrah bo zdaj veliko bolj zapletena. Bojim pa se, da mojih igralcev nastop v Tokiu sploh ne zanima."

Tudi član Barcelone Jure Dolenec je zelo kritično pospremil igro slovenske izbrane vrste: "V teh kvalifikacijah so se zgodila že številna presenečenja, danes smo v to past kljub resnemu opozorilu z nedavne tekme z Nizozemsko padli tudi mi. Od prvega do zadnjega moramo biti nezadovoljni s svojo predstavo in se nad njo globoko zamisliti. V drugem polčasu smo sicer bili za odtenek boljši, a Latvijce je reševal Krištopans, ki je zabijal z vseh mogočih položajev."

Članki iz rubrike