Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
0 13.06.2019 07:42:59

Selektor Veselin VUJOVIĆ po porazu z VSO SILO udaril po svojih VAROVANCIH: Mislim, da jih ne zanima ...

Jurij Kodrun
Slovenija je nekoliko presenetljivo izgubila tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo z Latvijo.

Slovenski rokometaši so na gostovanju v Latviji presenetljivo klonili s 24:25. Poraz sicer ne pomeni tragedije, saj so si rokometaši že pred to tekmo zagotovili nastop na evropskem prvenstvu, a bodo morali za prvo mesto na zadnji tekmi v Kopru premagati Estonijo. 

Selektor Veselin Vujović pa je bil po tekmi vse prej kot zadovoljen, še več ostro je udaril po svojih varovancih, ki so bili neprepoznavni na parketu: "Tekmo smo začeli in končali slabo. Nismo si zaslužili neodločenega izida, Latvijci so na tekmi pokazali več želje, mi pa smo pogrnili na vsej črti. V prelomnih trenutkih dvoboja smo v napadu zapravili tri čiste strele, Krištopans pa nam je kljub temeljiti pripravi zabijal gole s 15 metrov. To ni konec sveta, mi smo se uvrstili na evropsko prvenstvo, a naša pot do morebitnega nastopa na olimpijskih igrah bo zdaj veliko bolj zapletena. Bojim pa se, da mojih igralcev nastop v Tokiu sploh ne zanima."

Tudi član Barcelone Jure Dolenec je zelo kritično pospremil igro slovenske izbrane vrste: "V teh kvalifikacijah so se zgodila že številna presenečenja, danes smo v to past kljub resnemu opozorilu z nedavne tekme z Nizozemsko padli tudi mi. Od prvega do zadnjega moramo biti nezadovoljni s svojo predstavo in se nad njo globoko zamisliti. V drugem polčasu smo sicer bili za odtenek boljši, a Latvijce je reševal Krištopans, ki je zabijal z vseh mogočih položajev."

Članki iz rubrike