nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
5 04.02.2019 10:32:20

Vujović ZAGROZIL Slovencem! Res sem dobil občutek, da so veseli, da jih ni na prvenstvu! Nekdo bo moral oditi!

www.alesfevzer.com
Veselin Vujović je znova dvignil obilo prahu.

To je storil v odmevnem intervjuju za portal Balkan Handball, kjer je Slovence obtožil, da so veseli, da se niso uvrstili na nedavno končano svetovno prvenstvo v Nemčijo in na Dansko.

Kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN so poklicali v Niš in Vujovića vprašali, na koga je meril in na kaj je mislil. »Mislil sem na svoje igralce, ki so to pokazali na prijateljskih tekmah s Francijo,« je odgovoril slovenski selektor in nadaljeval: »Delovali so dobesedno tako, kot da so veseli, da ne gredo na prvenstvo. Niso pokazali motivacije, niso pokazali želje in odnosa, ki ga moraš kazati v reprezentanci. Na akcijo pred tekmama s Francijo so prišli sproščeni, imeli so 15 dni dopusta, niso trenirali, med prazniki so bili z družinami … Res sem dobil občutek, da so veseli, da jih ni na prvenstvu,« je razložil očitno nezadovoljni Vujović in napovedal sankcije.

V preteklosti je že dokazal, da je brez zadržkov pripravljen pokazati vrata tudi največjim zvezdnikom. Kmalu po prihodu v Slovenijo jih je zaprl enemu najboljših strelcev v zgodovini Draganu Gajiću, kasneje je v pokoj poslal Gorazda Škofa in Uroša Zormana, vmes je odpisal Deana Bombača, a ga v zadnjem času vrnil. Se zdaj obeta nova čistka? »Nekaj premikov bo zagotovo. Nekatere stvari bomo morali izkristalizirati, saj se ne da živeti od tretjega mesta s svetovnega prvenstva pred dvema letoma. O tej kolajni ne moremo govoriti še leta. Če ta generacija ne zna na vsakem velikem tekmovanju in vsaki tekmi razmišljati o najboljšem možnem rezultatu, potem je treba nekaj zamenjati. Ali trenerja ali igralce. Nekaj se mora spremeniti …« je nove spremembe v reprezentanci napovedal Vujović in dal hitro vedeti, da se te obetajo v igralskem kadru, ne na selektorskem stolčku. Sam namreč ne misli »obupati«: »Ne, ne. Pravim, da je treba menjati ali trenerja ali igralce. Če na zvezi verjamejo trenerju, potem se menjajo igralci. Če ljudje, ki o tem odločajo, verjamejo igralcem, potem odide trener. Ampak jaz ne želim in nikoli ne bom delal z ekipo, ki nima ambicij in želja po napredku. Zdaj moramo narediti vse, da bomo prvi v naši skupini kvalifikacij za evropsko prvenstvo, tam pa si izborimo olimpijske igre. Kaj bi bil smisel mojega delovanja v Sloveniji, če nam to ne uspe?« se je za konec vprašal brezkompromisni 58-letnik.

Značke: vujović, slovenija

Članki iz rubrike