ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Kaj se dogaja s hrvaško predsednico?

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

rim, veter, podrta drevesa Svet24.si

FOTO in VIDEO: V orkanskem vetru oče odšel na ...

alya Svet24.si

Alya bo iz svojega življenja izločila negativne ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

STA
STA
0 03.02.2019 16:22:07

Petra Polanc do treh državnih naslovov v Medvodah

Na badmintonskem državnem prvenstvu v Medvodah je bila konec tedna najuspešnejša udeleženka Petra Polanc, članica domačega kluba je zmagala v konkurenci posameznic, med dvojicami in tudi mešanimi dvojicami.

V Medvodah se je v nedeljo končalo že 62. člansko DP v badmintonu. Naslove prvakov so osvojili Miha Ivanič (BK Medvode) in Petra Polanc (BK Medvode) med posamezniki, Miha Ivančič in Petra Polanc (oba BK Medvode) v mešanih dvojicah, Aljoša in Urban Turk (BK Mirna) v moških dvojicah ter Petra Polanc in Kaja Stanković (BK Medvode in BK Ljubljana) v ženskih dvojicah.

Naslov državnih prvakov v mešanih dvojicah sta ubranila Ivančič in Polančeva, ki sta v finalu v dveh nizih z 21:13, 21:16 premagala Aljošo Turka in Niko Arih.


Pri moških posamezno je tudi Ivanič ubranil naslov, potem ko je v finalu z 21:6, 21:18 premagal klubskega kolega Miho Ivančiča. Pri ženskah posamezno je Polančeva osvojila še svoj drugi in za klub tretji naslov. V finalu je premagala Niko Arih v dveh nizih z 21:19, 21:10.

Naslov prvakov v moških dvojicah sta osvojila brata Aljoša in Urban Turk, ki jima v finalu mlada Klemen Lesničar in Domen Lonzarić nista bila kos (21:13, 21:19). V ženskih dvojicah pa sta Jerca Bajuk in Nika Arih proti Petri Polanc in Kaji Stanković dobili prvi niz z 21:14, drugega in tretjega pa sta nato dobili slednji z 21:10, 21:16.

V športni dvorani v Medvodah se je konec tedna za naslove na članskem prvenstvu skupno merilo skoraj 80 najboljših slovenskih badmintonistk in badmintonistov.

Značke: badminton, dp

Članki iz rubrike