Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

STA
STA
0 03.02.2019 16:22:07

Petra Polanc do treh državnih naslovov v Medvodah

Na badmintonskem državnem prvenstvu v Medvodah je bila konec tedna najuspešnejša udeleženka Petra Polanc, članica domačega kluba je zmagala v konkurenci posameznic, med dvojicami in tudi mešanimi dvojicami.

V Medvodah se je v nedeljo končalo že 62. člansko DP v badmintonu. Naslove prvakov so osvojili Miha Ivanič (BK Medvode) in Petra Polanc (BK Medvode) med posamezniki, Miha Ivančič in Petra Polanc (oba BK Medvode) v mešanih dvojicah, Aljoša in Urban Turk (BK Mirna) v moških dvojicah ter Petra Polanc in Kaja Stanković (BK Medvode in BK Ljubljana) v ženskih dvojicah.

Naslov državnih prvakov v mešanih dvojicah sta ubranila Ivančič in Polančeva, ki sta v finalu v dveh nizih z 21:13, 21:16 premagala Aljošo Turka in Niko Arih.


Pri moških posamezno je tudi Ivanič ubranil naslov, potem ko je v finalu z 21:6, 21:18 premagal klubskega kolega Miho Ivančiča. Pri ženskah posamezno je Polančeva osvojila še svoj drugi in za klub tretji naslov. V finalu je premagala Niko Arih v dveh nizih z 21:19, 21:10.

Naslov prvakov v moških dvojicah sta osvojila brata Aljoša in Urban Turk, ki jima v finalu mlada Klemen Lesničar in Domen Lonzarić nista bila kos (21:13, 21:19). V ženskih dvojicah pa sta Jerca Bajuk in Nika Arih proti Petri Polanc in Kaji Stanković dobili prvi niz z 21:14, drugega in tretjega pa sta nato dobili slednji z 21:10, 21:16.

V športni dvorani v Medvodah se je konec tedna za naslove na članskem prvenstvu skupno merilo skoraj 80 najboljših slovenskih badmintonistk in badmintonistov.

Značke: badminton, dp

Članki iz rubrike