ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

meghan 1 Svet24.si

Meghan Markle in mama prvič zablesteli v dvoje

Zlato srce Petisvet

Na tak način vam položnica prinese denar

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

tanja ribic spodnje perilo Svet24.si

Razgaljena se počiti mlajšo

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

nu
nu
0 20.02.2018 10:48:02

HUDE OBTOŽBE! Selektor BiH: "Za vse je kriv slovenski delegat Repenšek, ki je na tekmo prišel PIJAN!"

Darko Repenšek
Primer "Tomislav Nuić" je še vedno vroča tema v bosanskem in evropskem rokometu. Primer oziroma afera, v kateri eno ključnih vlog igra tudi slovenski delegat Darko Repenšek.

Naj spomnimo: Bosna in Hercegovina je 13. januarja v kvalifikacijah za SP 2019 v povratni tekmi z 21:15 premagala Švico in se uvrstila v play off. A Švica se je naknadno pritožila, ker je v Tuzli za domače zaigral tudi Tomislav Nuić, ki za tekmo zaradi administrativne napake ni bil prijavljen, čeprav je imel pravico nastopa. In za zeleno mizo je BiH kasneje izgubila mesto v play offu.

Bosanci so prst uperili tudi ali predvsem v delegata na tisti tekmi v Tuzli Slovenca Darka Repenška. V zadnjih dnevih so na slovenskega delegata zlili litre gnojnice, na dan so pri tem potegnili tudi Repenškovo preteklost. Ne gre tu le za novinarje in predstavnike tamkajšnjega rokometa, s hudimi obtožbami na račun Repenška se je oglasil tudi selektor BiH Bilal Šuman: "Ko je bil še sodnik, je bil Repenšek obtožen, da je pred devetimi leti prirejal tekme lige prvakov. Obtoževalo se ga je, da je v paru z rojakom Jankom Požežnikom in še četverico sodnikov leta 2009 direktno vplival na rezultate, ki so Kiel pripeljale na vrh Evrope. Takrat je izginilo 192 tisoč evrov, preiskava še vedno poteka," je za Avaz razlagal Šuman, ki kot trener deluje na Danskem.

Tu se selektorjeve obtožbe še ne končajo. Največji kamen spotike je zdaj že famozni zapisnik. Na njem ni bilo Nuića, je pa bil slednji na seznamu, ki je bil objavljen na dan tekme okoli 11. ure na "live tickerju" spletne strani EHF. "Lepo se vidi, da je Nuić na spisku. Javno sprašujem Repenška kje je bil med 11. in 19. uro ter po katerih lokalih je hodil, da je na koncu pozabil Nuića vnesti v zapisnik. Korumpirani Repenšek je na tekmo prišel v alkoholiziranem stanju. Ni bil v stanju, da pripravi zapisnik, pa je morala uslužbenka rokometne zveze med intonacijo himen teči v fotokopirnico v nakupovalnem centru Omega, da bi sprintala seznam igralcev," je dejal Šuman, ki želi, da se proti slovenskemu delegatu sproži preiskava. "Želel bi, da rokometni zvezi BiH pomagajo tudi pristojna ministrstva, da pošljejo dopis na EHF, saj to, kar je Slovenec storil, je tudi udarec na narod. Nekdo nam mora pomagati, da razkrinkamo to mafijo. Dokazov imamo več kot dovolj." Se nadaljuje...

Članki iz rubrike