lucija mlinarič Odkrito.si

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

James Van Der Beek Svet24.si

FOTO. Igralec iz priljubljene najstniške serije ...

Filip Flisar Svet24.si

FOTO: Filip Flisar je postal očka

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Luka Dončić, Anamaria Goltes Najstnica.si

Dokaz, da sta Luka Dončić in Anamaria še vedno ...

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo?

TANJA ZAGAR Njena.si

Tanja Žagar se je vsem opravičila

ru
ru
1 11.01.2018 09:16:05

NOR ZAPIS! To je prav gotovo najlepša popotnica za SLOVENIJO pred EP in ob tej izpovedi LJUBEZNI DO REPREZENTANCE vam bodo šle dlake pokonci!

Reuters
Pod enega od najbolj navdihujočih zapisov pred začetkom evropskega rokometnega prvenstva se je podpisal Miha Žvižej.

Slovenska reprezentanca bo v soboto na tekmi z Makedonijo  začela lov na visoka mesta na evropskem prvenstvu v Zagrebu, za dobro popotnico pred novim velikim tekmovanjem so varovanci Veselina Vujovića dvakrat premagali reprezentanco Srbije in kljub težavam s poškodbami optimistično pričakujejo začetek spektakla pri južnih sosedih.

Navijači slovenske izbrane vrste še niso pozabili velikega podviga te reprezentance na lanskoletnem svetovnem prvenstvu, na katerem so se okitili z bronom, za enega od najbolj navdihujočih zapisov pred evropskim prvenstvom pa je poskrbel rokometaš, ki ga ni zraven. Miha Žvižej je namreč na najbolj fantastičen in izjemen način izpovedal ljubezen do tega športa, do slovenskega grba in reprezentančnega dresa, ki lahko služi kot ogromen motiv njegovim rojakom. 

"Minilo je že nekaj časa od takrat, ko sem nazadnje oblekel dres slovenske reprezentance. Bilo je novembra 2016, če sem povsem natančen. In v času vsakega velikega tekmovanja sem vedno nostalgičen in čeprav ima to, da nisem zraven, svoje prednosti, ga pogrešam. Ta dres sem vedno nosil s ponosom, himno sem pel zelo naglas in od sebe dal 100 odstotkov. Upam, da bo Slovenija nadaljevala s pisanjem te lepe zgodbe, ki vsekakor še ni končana in predvsem upam, da bodo vsi fantje uživali sleherni trenutek velikega tekmovanja, ker so to trenutki, namenjeni igralcem in nikomur drugemu," je zapisal mlajši od bratov Žvižej. 

Članki iz rubrike