tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

ru
ru
0 19.10.2017 15:35:48

Presenetljivo ime na seznamu! Vujović namesto poškodovanega Mačkovška vpoklical ...

Reuters
Rokometni selektor je bil primoran v spremembo reprezentančnega seznama.

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je zaradi poškodbe Boruta Mačkovška na prvi cikel priprav za evropsko prvenstvo 2018 povabil Grego Okleščna, so sporočili z Rokometne zveze Slovenije. Mačkovšek ima težave s komolcem, zato se je selektor odločil, da pokliče 22-letnega rokometaša novomeške Krke, ki bo sploh prvič med kandidati za nastop v slovenski izbrani vrsti.

Ta bo prihodnji teden igrala dve pripravljalni tekmi proti gostiteljici EP Hrvaški, in sicer v četrtek, 26. oktobra, ob 18.00 v Stožicah ter dve dni pozneje ob 20.15 v Zagrebu.

Ljubljanska pripravljalna tekma s Hrvaško bo sicer imela tudi dobrodelno noto. RZS bo pred dvobojem priredila športno-humanitaren dogodek Pozdrav legendam, na katerem se bodo zbrali rokometaši, ki so zastopali barve Slovenije v zadnjih 25 letih.

Na tem seznamu je 98 igralcev, izkupiček pa bo RZS namenil za zdravljenje nekdanjega slovenskega reprezentanta Nenada Stojakovića. Kot so pojasnili pri RZS, so doslej prodali že več kot 4000 vstopnic, ki veljajo za obe tekmi v Stožicah (tudi za tekmo legend, ki bo 26. oktobra ob 16.30).

Značke: rokomet, slovenija

Članki iz rubrike