bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

ue
ue
7 18.10.2017 09:54:05

NORMALNO ALI ... ? Pomočnik selektorja SLOVENSKE reprezentance TAKOLE odkrito navijal za LIVERPOOL (FOTO)

Uroš Šerbec
Grega Wernig
Nekoč izvrsten rokometaš, danes pa prvi pomočnik Veselina Vujovića si je v živo ogledal včerajšnji obračun Maribora in Liverpoola v Ljudskem vrtu.

Ne zgodi se prav pogosto, da bi se član strokovnega štaba katere od državnih reprezentanc Slovenije tako odkrito deklariral kot navijač katerega od tujih klubov na dvoboju s slovenskimi predstavniki, kot se je sinoči Uroš Šerbec. V Ljudski vrt (in že prej v Lendavo na tekmo mladinskih selekcij Maribora in Liverpoola) je prišel oblečen v dres Liverpoola in se razveselil vsakega gola rdečih.

Šerbec je sicer znani navijač Liverpoola, tudi član Liverpoolove skupine privržencev v Sloveniji, pri kateri med drugim pomaga pri organizaciji piknikov, navijaških druženj, kongresov. "V Liverpool sem se zaljubil pri 10, 12 letih. Bilo je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je bil Liverpool trikrat na vrhu Evrope," je za Sportal povedal Šerbec, ki je bil že dvakrat na Anfieldu, še enkrat pa ga bo obiskal 1. novembra, ko bo tam gostoval Maribor.

Nekaterim privržencem vijoličastih se je njegovo izpostavljanje zdelo nekoliko čudno, ko so tako znan slovenski obraz videli na strani Angležev, drugim se to ne zdi nič takega. Presojo seveda prepuščamo vam.

Članki iz rubrike