elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

mn
mn
13 08.06.2024 02:39:54

Slovan v ligi prvakov? Novi trener Uroš Zorman je pojasnil, kako je s tem in kdaj se bo zgodilo

Martin Metelko
Selektor slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman iskreno o ambicioznemu projektu Slovana.

Zorman bo do prihodnje sezone dalje sedel na klopi padlega velikana iz Ljubljane. Slovan je brez dvoma veliko rokometno ime, tako da ponudbe kluba s Kodeljevega pač ni želel zavrniti: "Odločitev je bila na tehtnici, vemo vsi, da sem Ljubljančan in da je moj rojstni klub, če lahko tako rečem, Slovan, zato je bila po drugi strani odločitev povsem jasna."

O ambicioznih načrtih Slovana je povedal: "V bistvu je ekipa bolj ali manj sestavljena. Vsak, ki me pozna, ve, da si želim biti vedno na vrhu, da bi vedno rad osvojil vse, bo pa to izjemno težko, glede na to, da je to nova ekipa. Veliko je novih igralcev, tudi jaz sem nov trener, nov je celoten štab, nov koncept. Problem so tudi olimpijske igre, iz katerih se bom vrnil v klub na sredini priprav, in vse to nam ne gre ravno v prid. Potreben bo čas, gotovo bomo pa poskusili biti konkurenčni, boriti se želimo za najvišja mesta."

zorman 2
Martin Metelko


Kot je dejal, želijo z novimi sodelavci rasti iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto. "V prihodnosti se gleda proti ligi prvakov, vendar menim, da je treba iti korak za korakom tudi v Evropi. Najprej se je treba sploh uvrstiti v Evropo in po stopničkah iti naprej. Glede na ambicije in želje, ki jih imamo, si želimo ujeti tudi ligo prvakov."


Celoten pogovor z Urošem Zormanom, v katerem se je ob dvajsetletnici evropskega naslova spomnil svojih iger v Celju, potem pa pojasnil, kako bo videti projekt nastopa reprezentance na olimpijskih igrah v Parizu, je na voljo tudi V SPLETNI TRAFIKI.

zorman 3
Martin Metelko

Značke: uroš-zorman, slovan

Članki iz rubrike