hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 11.04.2023 17:47:18

V Celje prihaja veliki up, podpisal je triletno pogodbo

www.alesfevzer.com
V dresu Celja Pivovarne Laško bo v naslednji sezoni igral obetavni desni zunanji Luka Perić, ki je zdaj še član banjaluškega Borca, so sporočili Celjani na spletni strani.

Kot so bodočo okrepitev opisali v celjskem klubu, je 20-letni in 195 centimetrov visoki igralec eden največjih talentov generacije v Bosni in Hercegovini. V dresu članske izbrane vrste BiH je debitiral že pri sedemnajstih letih. Zdaj je še član Borca, po koncu sezone pa se bo preselil v Celje. "Občutki po podpisu pogodbe so fantastični. Resnično sem srečen, da se mi je ponudila priložnost v takšnem klubu, kot je Celje Pivovarna Laško. Na meni je, da bom dal vse od sebe. Pričakujem, da bom iz dneva v dan boljši in boljši. Da bom napredoval na vsakem treningu ter upravičil zaupanje. Posledično rezultat ne bo izostal. Zelo se že veselim, da pozdravim navijače v dvorani Zlatorog," je za spletno stran kluba dejal Perić. S Celjani je sklenil triletno sodelovanje.
Perić je že peti igralec, ki je sklenil pogodbo s celjskim klubom za novo sezono, pred njim so to storili Rok Zaponšek, Grega Krečič, Nik Čirović in Uroš Miličević.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike