GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
2 17.09.2022 16:05:12

Albert Riera iskreno o odnosu z nogometaši Olimpije: Ne želim biti kot ...

www.alesfevzer.com
Trener Olimpije Albert Riera v intervjuju za klubsko spletno stran.

Nekdaj odlični nogometaš, danes pa trener Olimpije Albert Riera, se je v pogovoru za klubsko spletno stran razgovoril o številnih temah. Ena od tem je bila tudi njegov odnos z nogometaši Olimpije, njegovimi varovanci. 


"Ne želim biti kot oče ali policist (smeh). Fantje me poznajo. Sem zelo iskren in vedno naravnost povem, kaj si mislim. Morajo me poznati in nič ne skrivam pred njimi," je začel Albert Riera. " Spet bom uporabil primerjavo z otroki: ko tvojim otrokom ne gre najbolje, ni najbolje, da jih kaznuješ v tistem trenutku. Takrat te najverjetneje ne bodo poslušali in te ne bodo imeli najraje. Ko pa so veseli in uspešni, je pravi čas za učenje in kritiko," je dodal. 

In nadaljeval: "Izboljšamo lahko še veliko stvari. Tudi ko smo zmagovali vse tekme, jih nisem samo koval v oblake, temveč sem jih tudi učil. Gledali in analizirali smo vse napake na tekmah, ki smo jih naredili. Zdaj, ko smo izgubili, je treba ubrati drug pristop. Treba je biti močan in moram stati ob njih. To je čas, ko me najbolj potrebujejo. Moram jim dajati možnosti in rešitve. Najbolj pomembno je, da jih naučim, kaj morajo delati tako z žogo kot brez nje. Kot sem že omenil, je nogomet nepredvidljiv in seveda bomo izgubili tudi kakšno tekmo. To možnost moramo dopustiti. Tako kot se igralci učijo od mene, se tudi jaz veliko naučim od njih. Glavno vodilo je, da smo vsi pošteni."

Članki iz rubrike