profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

Kustrin1 Necenzurirano

Kuštrinovi prvoborci delajo pri zasebnikih

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

teja-kralj Njena.si

Exatlon: Teja v bolečinah, a z veselo novico

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

nu
nu
2 17.09.2022 16:05:12

Albert Riera iskreno o odnosu z nogometaši Olimpije: Ne želim biti kot ...

www.alesfevzer.com
Trener Olimpije Albert Riera v intervjuju za klubsko spletno stran.

Nekdaj odlični nogometaš, danes pa trener Olimpije Albert Riera, se je v pogovoru za klubsko spletno stran razgovoril o številnih temah. Ena od tem je bila tudi njegov odnos z nogometaši Olimpije, njegovimi varovanci. 


"Ne želim biti kot oče ali policist (smeh). Fantje me poznajo. Sem zelo iskren in vedno naravnost povem, kaj si mislim. Morajo me poznati in nič ne skrivam pred njimi," je začel Albert Riera. " Spet bom uporabil primerjavo z otroki: ko tvojim otrokom ne gre najbolje, ni najbolje, da jih kaznuješ v tistem trenutku. Takrat te najverjetneje ne bodo poslušali in te ne bodo imeli najraje. Ko pa so veseli in uspešni, je pravi čas za učenje in kritiko," je dodal. 

In nadaljeval: "Izboljšamo lahko še veliko stvari. Tudi ko smo zmagovali vse tekme, jih nisem samo koval v oblake, temveč sem jih tudi učil. Gledali in analizirali smo vse napake na tekmah, ki smo jih naredili. Zdaj, ko smo izgubili, je treba ubrati drug pristop. Treba je biti močan in moram stati ob njih. To je čas, ko me najbolj potrebujejo. Moram jim dajati možnosti in rešitve. Najbolj pomembno je, da jih naučim, kaj morajo delati tako z žogo kot brez nje. Kot sem že omenil, je nogomet nepredvidljiv in seveda bomo izgubili tudi kakšno tekmo. To možnost moramo dopustiti. Tako kot se igralci učijo od mene, se tudi jaz veliko naučim od njih. Glavno vodilo je, da smo vsi pošteni."

Članki iz rubrike