Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

Alfi Nipič Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Alfi Nipič: "Tega ne privoščim ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

ru
ru
0 20.11.2021 09:42:34

Zorman spet UDARIL! Po 'FOTELJAŠIH' gledalci z 'MALOMEŠČANSKIM OBNAŠANJEM'! Ne bom se pustil provocirati, sploh če mi kažejo …

alesfevzer.com
Uroš Zorman je človek, ki vedno in vsakomur pove, kar si misli. Brez dlake na jeziku. Naj bo to na igrišču, ob njem, na tribuni, pred kamero …

Na sinočnjem vročem gostovanju njegovega Trima v Celju je bil Ljubljančan večkrat izzvan s strani domačih navijačev. Ni jim ostal dolžan.

Kot so poročali naši kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN, se je trener Trima na tekmi s Celjem, ki se je končala s 23:23, naposlušal provokacij s tribune izza njegovega hrbta in se vsaj dvakrat tudi zapletel v pogovor z domačimi navijači.

Prvič ob koncu prvega polčasa, ko je po Zormanovem protestu pri obeh sodnikih zaradi ene od njunih spornih odločitev protestiral. To je enega izmed domačih navijačev tako razjezilo, da je pritekel do ograje, ki loči igrišče in tribuno, ter začel mahati in kričati proti Zormanu. Ta se je pred odhodom v garderobo za kar nekaj trenutkov ustavil pri njemu in se pogovoril z njim.

Drugi kratek stik se je po poročanju Ekipe SN zgodil tik pred koncem tekme oziroma živčne vojne. V prvo vrsto tribune je takrat pritekel jezni oče enega od celjskih rokometašev, ki ga je vznemirilo Zormanovo bližnje srečanje z njegovim sinom ob robu igrišča. Strasti so se umirile po koncu tekme, ko sta si na Zormanovo pobudo tudi segla v roki.

Kolegi s sosednjega uredništva so nekdanjega kapetana Slovenije in evropskega klubskega prvaka (tudi) s Celjem leta 2004 po koncu tekme seveda vprašali, kaj se je dogajalo, za kaj je šlo. »Določeni navijači oziroma gledalci na tribunah imajo, kot pravim jaz, malomeščansko vedenje. Jaz se ne bom pustil provocirati, sploh če mi kažejo sredince. Nisem pa imel nobenih težav, samo pogovoril sem se,« je v svojem slogu povedal Zorman, ki je pred leti dvignil obilo prahu s tem, ko je eno od zmag slovenske reprezentance posvetil 'foteljašem', ki samo kritizirajo pred televizorji.

Značke: uroš-zorman, trimo, celje

Članki iz rubrike