Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Ales Valic Njena.si

Aleš Valič z ženo praznoval že 30 let poroke

Tadej pogačar Njena.si

Tadej Pogačar svojo Urško ljubi že tri leta

ru
ru
1 20.07.2021 13:35:15

Maribor VRAČA UDAREC: Iz kluba so se odzvali na HUDE OBTOŽBE svojega vratarja, tukaj je sporočilo ...

alesfevzer.com
Iz rokometnega kluba Maribor so se odzvali na ostre očitke svojega igralca.

Mark Ferjan je kar malce osupnil slovensko športno javnost, ko je spregovoril o razlogih, zaradi katerih so se mu pri rokometnemu klubu Maribor zahvalili za sodelovanje. Vratar je med drugim dejal, da je razlog za to politične narave, vodstvu kluba naj ne bi bilo ravno všeč, da se je udeležil nekaterih protestov proti aktualni slovenski vladi. Iz njegovega kluba so se na tovrstne očitke odzvali, sporočilo pa si lahko preberete spodaj v celoti in brez popravkov.

"V objavljenem članku so bile navedene neresnične trditve, s katerimi je bilo neupravičeno poseženo v interes in pravice Rokometnega kluba Maribor Branik, tj. v ugled in dobro ime kluba.

V popravku objavljenega članka se popravlja zatrjevane napačne in neresnične navedbe ter navaja dejstva in okoliščine z namenom izpodbijanja in bistvenega dopolnjevanja navedb v objavljenem članku.


V primeru neobjave popravka oziroma objave popravka, ki ne bo v skladu z zakonom, bomo prisiljeni uporabiti vsa pravna sredstva na podlagi ZMed, da se bo dosegla objava skladno z zakonom.
POPRAVEK prispevka z naslovom "'Odletel' iz Maribora, ker je protestiral PROTI JANŠI?! ŠOKANTNA IZPOVED VRATARJA, podrobnosti osupnejo ..." objavljenega dne 20. 7. 2021, na spletnem naslovu medija https://ekipa.svet24.si/clanek/rokomet/prva-liga/60f672519e400/ferjan.
V zgoraj navedenem prispevku so bili objavljeni napačni in neresnični podatki o delovanju Rokometnega kluba Maribor Branik.
Ne drži trditev, da je razlog, da Mark Ferjan zapušča Rokometni klub Maribor Branik njegova udeležba in udeležba njegove družine na nekaj petkovih protivladnih protestih. Razlog zaradi katerega se je klub odločil za menjavo vratarja, je v konfliktnem odnosu Marka Ferjana, ki se je odražal v njegovem neprimernem odnosu tako do trenerja kot sodnikov, kar pa je slabo vplivalo na celotno ekipo.
Ne drži trditev, da je Rokometni klub Maribor Branik zelo politično opredeljen klub. Rokometni klub Maribor Branik se je od političnega dogajanja vedno distanciral in ni povezan z nobeno politično stranko."

Značke: maribor, ferjan, odziv, rokomet

Članki iz rubrike