bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

metka Njena.si

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani ...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

STA
STA
0 10.06.2021 10:02:13

NEPRIČAKOVANO! Celjani imajo NOVEGA TRENERJA, ki navdušenja ne skriva: Ponovno prihajam domov

Jurij Kodrun
Slovenski rokometni klub Celje Pivovarna Laško bo imel z začetkom sezone 2021/22 novega trenerja. To bo nekdanji igralec celjskega kluba Alem Toskić, ki je nazadnje vodil madžarski Csurgoi, so sporočili iz tabora Celjanov. Klub je s Toskićem sklenil štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Toskić je nekdanji igralec celjskega kluba, kjer je nastopal šest sezon in v tem času zbral 231 nastopov, na katerih je dosegel 700 zadetkov. Poleg Celja je v svoji karieri nastopal še za Zagreb, Vardar, Velenje in nazadnje madžarski Csurgoi. Tam je končal igralsko kariero ter minulo sezono prevzel mesto glavnega trenerja, potem ko je bil prej v sezoni v vlogi igralca in trenerja.

"Po osmih letih ponovno prihajam domov, spet sem v klubu, ki mi je v moji igralski karieri dal največ. Tu sem preživel šest let kot igralec, zato točno vem, kaj pomeni nositi dres takšnega kluba. Po drugi strani sem sedaj v povsem drugačni vlogi, zavedam se tudi, kaj pomeni biti trener RK Celje Pivovarna Laško," je dejal Toskić, ki bo nasledil Luko Žvižeja. Slednji je prevzel rokometaše Maribora.

"Vendar enostavno verjamem v sebe in prepričan sem, da sem pripravljen na to," je za klubsko spletno stran še dejal novi trener.

Značke: rokomet, trener

Članki iz rubrike