hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

ženska voda Dobra karma

Kaj obdobje Raka do 22. julija prinaša 12 ...

Gregor Čeglaj, Klemen Bunderla Njena.si

Radio Aktual pripravil presenečenje za Sanjskega ...

gl
gl
3 22.05.2021 15:44:05

IZ GLOBIN KULOARJEV! Slovenski selektor Ljubomir Vranješ na klopi Celja PL? Tu so vse podrobnosti ...

m24
Veliko imen se omenja v povezavi s trenerskim stolčkom, kot vse kaže, padlega slovenskega prvaka Celja za naslednjo sezono.

Kdo bo torej v naslednji sezoni vodil Celje PL? Tega se v celjskih pisarnah in tudi po ulicah knežjega mesta ne bi pogovarjali, če tik po prvem nastopu v izločilnih bojih lige prvakov proti Parizu ne bi bilo zgodovinskega mrka rokometašev iz Zlatoroga. Dva poraza z velenjskim Gorenjem ter vmes s Koprom in Trimom so jih postavili v izgubljen položaj v boju za 25. celjski naslov državnega prvaka, vmes odnesli trenerja Tomaža Ocvirka in na njegovo mesto ustoličili, kot kaže, vendar le "gasilca" Luko Žvižeja.

Odločeno po naših informacijah ni še nič, vsaj ne črno na belem, govori pa se marsikaj. Momir Ilić, Slavko Goluža, Siniša Markota, Rastko Stefanović, tudi Luka Žvižej, a z največ različnih koncev tako Slovenije kot tudi tujine so v zadnjih dneh prihajali namigi, da je najbližje prevzemu trenerske službe v Celju nihče drug kot slovenski selektor Ljubo Vranješ.

To bi bila (lahko) »win-win-win« situacija za Vranješa, slovensko reprezentanco in Celje, če pri slednjem seveda vidijo nekdanjega stratega Flensburga, Veszprema in Kristianstada kot pravega človeka za vodenje prve ekipe. Švedu, ki Slovenijo menda vodi po »diskontni« ceni, bi se prihod v Celje finančno izplačal, prav tako Celju, saj bi Vranješeva plača zaradi dvojne funkcije bržkone znašala (precej) manj kot plača trenerja, ki bi si kruh služil le v Zlatorogu. Obenem bi bil Vranješ povsem vpet v slovenski rokomet, pod budnim očesom selektorja bi bili vsi rokometaši s sončne strani Alp.

Članki iz rubrike