Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 21.03.2021 14:17:06

Če ne bi igral za MURO, bi verjetno pel poleg JUSTINA BIEBERJA, LADY GAGA … (video)

Jurij Kodrun
Obetavni muraš želi v Fazaneriji pustiti svoj pečat.

Med obetavnimi igralci, s katerimi imajo v Fazaneriji velike načrte, je prav gotovo tudi Tio Cipot. Starejšemu bratu Kaiu Ante Šimundža že redno namenja priložnost, 17-letnik se do zdaj lahko pohvali s petimi nastopi na prvoligaškem prizorišču.

Ker je v preteklosti zgodovino črno-belih pisal tudi njun oče Fabijan, je seveda jasno, da se je pogovorom o najpomembnejši postranski stvari težko izogniti. "Nogomet poskušamo dati na stran, toda z očetom se tu in tam pogovoriva tudi o nogometnih temah. On mi pove kakšno anekdoto in ostale stvari iz časov, ko je še sam igral, jaz njemu o tem, kakšno je stanje danes. O Muri se vedno govori z izbranimi besedami," je v rubriki 'čarno-bejla deca' na uradni spletni strani soboškega prvoligaša povedal Tio, ki je imel v otroštvu tudi druge hobije.

"Ko sem bil mlajši, sem se videl kot kuharja, privlačila me je tudi košarka," pravi mlajši izmed bratov Cipot, ki je med zimskimi pripravami v Turčiji nase opozoril tudi s pevskim talentom. S svojim nastopom na 'ognjenem krstu' je postal prava spletna senzacija. "Če ne bi igral nogometa, bi zdaj verjetno pel poleg zvezd, kot sta Justin Bieber, Lady Gaga in drugi," se je nasmejal Tio in predstavil svoje cilje v Fazaneriji. "V Muri želim pustiti svoj pečat in dozoreti, potem pa bomo videli, kaj bo to prineslo. Nekega dne bi rad bil standardni član prve enajsterice."

Značke: tio-cipot, mura

Članki iz rubrike