duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

janez pogorelec pl2 Necenzurirano

Vplivni član NSi zaradi Janše ostal brez funkcije

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

ba
ba
0 21.03.2021 14:17:06

Če ne bi igral za MURO, bi verjetno pel poleg JUSTINA BIEBERJA, LADY GAGA … (video)

Jurij Kodrun
Obetavni muraš želi v Fazaneriji pustiti svoj pečat.

Med obetavnimi igralci, s katerimi imajo v Fazaneriji velike načrte, je prav gotovo tudi Tio Cipot. Starejšemu bratu Kaiu Ante Šimundža že redno namenja priložnost, 17-letnik se do zdaj lahko pohvali s petimi nastopi na prvoligaškem prizorišču.

Ker je v preteklosti zgodovino črno-belih pisal tudi njun oče Fabijan, je seveda jasno, da se je pogovorom o najpomembnejši postranski stvari težko izogniti. "Nogomet poskušamo dati na stran, toda z očetom se tu in tam pogovoriva tudi o nogometnih temah. On mi pove kakšno anekdoto in ostale stvari iz časov, ko je še sam igral, jaz njemu o tem, kakšno je stanje danes. O Muri se vedno govori z izbranimi besedami," je v rubriki 'čarno-bejla deca' na uradni spletni strani soboškega prvoligaša povedal Tio, ki je imel v otroštvu tudi druge hobije.

"Ko sem bil mlajši, sem se videl kot kuharja, privlačila me je tudi košarka," pravi mlajši izmed bratov Cipot, ki je med zimskimi pripravami v Turčiji nase opozoril tudi s pevskim talentom. S svojim nastopom na 'ognjenem krstu' je postal prava spletna senzacija. "Če ne bi igral nogometa, bi zdaj verjetno pel poleg zvezd, kot sta Justin Bieber, Lady Gaga in drugi," se je nasmejal Tio in predstavil svoje cilje v Fazaneriji. "V Muri želim pustiti svoj pečat in dozoreti, potem pa bomo videli, kaj bo to prineslo. Nekega dne bi rad bil standardni član prve enajsterice."

Značke: tio-cipot, mura

Članki iz rubrike