Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ekipa SN
Ekipa SN
11 18.03.2021 11:46:43

Dragan GAJIĆ ostro odgovoril na HUDE OČITKE: Če bo Tiselj lažje spal – JAZ SEM KRIV!

Reuters
Izkušeni Dragan Gajić je bil nepogrešljivi del reprezentance na zadnjih dveh reprezentančnih akcijah.

A vsem ni bilo pogodu, da je zraven. Nekdanji slovenski selektor in Gajićev trener iz Celja Tone Tiselj denimo ob vsaki priložnosti izpostavi, da Dragan Gajić ne spada v reprezentanco, in se sprašuje, ali je zraven zaradi prijateljstva z Vranješevim pomočnikom Urošem Zormanom ... Na Tisljeve očitke s kolegom iz Ekipe SN najprej ni hotel odgovarjati, češ da se z »nedostojnimi ljudmi ne bi spuščal v debate«. A si je premislil, neprekinjeno govoril več kot štiri minute, želel je odgovoriti na vse. "Super bi bilo, če bi me Zorman, moj prijatelj, poklical nazaj v reprezentanco. Bil bi vesel, če bi bilo tako. Mislim pa, da je bil on zadnji, ki se ga je kaj vprašalo. Mene je poklical Ljubo po prvenstvu na Švedskem. Rekel mi je, da si me želi nazaj v reprezentanci, in me vprašal, ali sem se pripravljen vrniti. To je bilo to," je začel.

"Opravil sem veliko sestankov z ekipo, poskušal motivirati fante, dati pozitivno energijo, nas prepričati, da je to naša zadnja priložnost, ker so vsake olimpijske kvalifikacije, vsako veliko tekmovanje mogoče zadnja priložnost. Da se moramo tako obnašati. Jaz se opravičujem, če sem s svojim pozitivnim odnosom in podrejanjem uničil rezultat. Če tako misli gospod Tone Tiselj. Je pa daleč od resnice, kar je povedal. Začenši s tem, da sem zraven zaradi prijateljstva z Zormanom. Bogpomagaj. Bil bi vesel, če bi bilo tako, vendar mislim, da je Uroš zadnji, ki bi me poklical nazaj v reprezentanco. Kar zadeva vzdušje, ne more govoriti, ker ni bil zraven. Kar zadeva vloge, ne more govoriti, ker ni bil zraven. To lahko govori selektor ali ljudje, ki so bili blizu reprezentance,« je nadaljeval in še enkrat zajel sapo: »Če se gospod Tiselj bolje počuti v prepričanju, da sem jaz krivec za vse, prevzemam popolno odgovornost. Če bo zaradi tega bolj vesel in mirneje spal. Prevzemam odgovornost: jaz sem kriv, da se nismo uvrstili na olimpijske igre, Dragan Gajić je kriv. Ampak to ni smiselno. V ekipnem športu ni smiselno izpostavljati posameznikov ne v dobrem ne v slabem. Treba je izpostavljati ekipo. Ko so kolajne, uspehi, je zaslužna ekipa, ko so neuspehi, je kriva ekipa. To bi Tiselj moral vedeti, glede na to, da je veliko govoril o ekipi in ekipnem pristopu. Res se mi zdi malo neumno, da se vlečejo negativne smernice v reprezentanco ne glede na to, ali bom jaz še zraven ali ne. Sploh pa od ljudi, ki so, kot je sam povedal, v strokovnem svetu na RZS," pa je še bruhalo iz njega. 

CELOTEN POGOVOR Z DRAGANOM GAJIĆEM SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike