duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

janez pogorelec pl2 Necenzurirano

Vplivni član NSi zaradi Janše ostal brez funkcije

padajoče .. Odkrito.si

Ni več smešno!

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

ru
ru
0 05.03.2021 21:14:09

Rokometaš prvoligaša iz Škofje Loke UŽIVAL KOKAIN, klub je zdaj sprejel TO ODLOČITEV

Potem ko je Slovenska protidopinška organizacija Sloado sporočila, da je odkrila nov primer kršitve protidopinških pravil, se je oglasil klub.

Kršitelj je hrvaški rokometaš Bruno Ćupić, takrat člana rokometnega kluba Urbanscape, pri katerem so v odvzetem vzorcu našli sledi kokaina.

Sloado je sporočil, da so v biološkem vzorcu, odvzetem rokometašu na tekmi 4. kroga lige NLB med Urbanscapom in Gorenjem 5. novembra lani, odkrili prisotnost kokaina in njegovih presnovkov.


Zaradi kršitev so mu izrekli sankcijo izločitve za obdobje treh mesecev, ki je začela teči 18. januarja. Športnik je na predhodnem zaslišanju priznal svojo napako, v pojasnilu Sloado pa so še dodali, da je odločitev dokončna, ker so jo sprejeli na podlagi športnikovega pisnega priznanja.

Na sporočilo Sloada so se odzvali tudi pri njegovem takratnem klubu Urbanscapu in zapisali, da imajo ničelno toleranco do dopinga, zato so s Ćopićem takoj prekinili sodelovanje.

"Rokometno društvo Urbanscape Loka ima ničelno toleranco do prepovedanih snovi in njihove uporabe tako v športu kakor tudi na drugih področjih. Glede na to smo takoj po prejemu Sloadovega obvestila, da je igralec kršil protidopinška pravila, z njim prekinili pogodbo, tako da Bruno Ćopić ni več član RD Urbanscape Loka," so med drugim zapisali pri Urbanscapu.

Članki iz rubrike