Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ru
ru
0 05.03.2021 21:14:09

Rokometaš prvoligaša iz Škofje Loke UŽIVAL KOKAIN, klub je zdaj sprejel TO ODLOČITEV

Potem ko je Slovenska protidopinška organizacija Sloado sporočila, da je odkrila nov primer kršitve protidopinških pravil, se je oglasil klub.

Kršitelj je hrvaški rokometaš Bruno Ćupić, takrat člana rokometnega kluba Urbanscape, pri katerem so v odvzetem vzorcu našli sledi kokaina.

Sloado je sporočil, da so v biološkem vzorcu, odvzetem rokometašu na tekmi 4. kroga lige NLB med Urbanscapom in Gorenjem 5. novembra lani, odkrili prisotnost kokaina in njegovih presnovkov.


Zaradi kršitev so mu izrekli sankcijo izločitve za obdobje treh mesecev, ki je začela teči 18. januarja. Športnik je na predhodnem zaslišanju priznal svojo napako, v pojasnilu Sloado pa so še dodali, da je odločitev dokončna, ker so jo sprejeli na podlagi športnikovega pisnega priznanja.

Na sporočilo Sloada so se odzvali tudi pri njegovem takratnem klubu Urbanscapu in zapisali, da imajo ničelno toleranco do dopinga, zato so s Ćopićem takoj prekinili sodelovanje.

"Rokometno društvo Urbanscape Loka ima ničelno toleranco do prepovedanih snovi in njihove uporabe tako v športu kakor tudi na drugih področjih. Glede na to smo takoj po prejemu Sloadovega obvestila, da je igralec kršil protidopinška pravila, z njim prekinili pogodbo, tako da Bruno Ćopić ni več član RD Urbanscape Loka," so med drugim zapisali pri Urbanscapu.

Članki iz rubrike