možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

sta
sta
0 21.11.2018 20:30:06

Celje Pivovarna Laško - Dobova 41:25 (19:14)

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu lige NLB premagali Dobovo z 41:25 (19:14).

* Dvorana Zlatorog, sodnika: Dejan in Igor Ivančič (oba Gorišnica).
* Celje Pivovarna Laško: Panjtar, Ferlin, Vujović, Jurečič 6, Malus 2, Kljun 1, Košec 2 (2), Razgor 5 (1), Ovniček 4, Šarac 3, Nenadić 4, Accambray 5 (3), Kodrin 3, Horžen, Anić 3, Bećiri 3.
* Dobova: Leben, Polutnik, Dular 2, Markušić 3, Rožman, Leben, Kučič 2, Humek, Bura 3, Jazbec 1, Zavodnik 2, Krnc, Šušnjara 2, Kunst 4, Sintič 4, Hotko 1, Novak 1.
* Sedemmetrovke: Celje Pivovarna Laško 8 (6), Dobova -.
* Izključitve: Celje Pivovarna Laško 4, Dobova 6 minut.
* Rdeči karton: /.


Celjani so pričakovano dosegli deseto zmago v državnem prvenstvu. Tekmeci iz Posavja jim niso bili kos, s tremi zmagami in osmimi porazi ostajajo v spodnjem delu prvenstvene lestvice.

Varovanci domačega trenerja Tomaža Ocvirka so pred dnevi v nabito polnem Zlatorogu na kolena položili tradicionalne mednarodne tekmece iz hrvaške prestolnice, konec tega tedna pa jih čaka izjemno zahteven in pomemben obračun v elitni skupini B evropske lige prvakov v ukrajinskem Zaporožju. Današnji dvoboj so odprli s 6:1, v 14. minuti pa so jim gosti povsem zadihali za ovratnik (7:6), a nato so slovenski prvaki znova nekoliko odločneje pohodili stopalka za plin in se na veliki odmor podali s petimi goli prednosti (19:14).

Celjani so drugi polčas odigrali zavzeto in odgovorno ter tekmece iz Dobove zasenčili v vseh prvinah rokometne igre. Pri zmagovalcih je bil najbolj učinkovit Jan Jurečič s šestimi goli, Francoz William Accambray in David Razgor sta prispevala po pet zadetkov, pri poražencih pa sta Matevž Kunst in Marko Sintič dosegla po štiri gole.

Celjska ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 28. novembra, gostila Koper 2013, zasedba iz Dobove pa bo v soboto, 1. decembra, gostovala v Mariboru.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike