benedetti_cavazza1_naslovka Odkrito.si

Borisa Cavazzo doletelo veliko hudega

2stanovanje The Biggest Loser Slovenija 2019 Svet24.si

FOTO: Tukaj bodo hujšali udeleženci The Biggest ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja razkriva našo resnico pred ...

kebab, meso Svet24.si

Na meji ustavili Slovenca s poljskim mesom za ...

jean-claude juncker, theresa may Svet24.si

Kdo je ugriznil Junckerja?

bratkovic Njena.si

Natalija Bratkovič: 'Molite zame!'

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Presenečenje: Po pokoju se Bobovnik vrača na ...

sta
sta
0 21.11.2018 20:30:06

Celje Pivovarna Laško - Dobova 41:25 (19:14)

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu lige NLB premagali Dobovo z 41:25 (19:14).

* Dvorana Zlatorog, sodnika: Dejan in Igor Ivančič (oba Gorišnica).
* Celje Pivovarna Laško: Panjtar, Ferlin, Vujović, Jurečič 6, Malus 2, Kljun 1, Košec 2 (2), Razgor 5 (1), Ovniček 4, Šarac 3, Nenadić 4, Accambray 5 (3), Kodrin 3, Horžen, Anić 3, Bećiri 3.
* Dobova: Leben, Polutnik, Dular 2, Markušić 3, Rožman, Leben, Kučič 2, Humek, Bura 3, Jazbec 1, Zavodnik 2, Krnc, Šušnjara 2, Kunst 4, Sintič 4, Hotko 1, Novak 1.
* Sedemmetrovke: Celje Pivovarna Laško 8 (6), Dobova -.
* Izključitve: Celje Pivovarna Laško 4, Dobova 6 minut.
* Rdeči karton: /.


Celjani so pričakovano dosegli deseto zmago v državnem prvenstvu. Tekmeci iz Posavja jim niso bili kos, s tremi zmagami in osmimi porazi ostajajo v spodnjem delu prvenstvene lestvice.

Varovanci domačega trenerja Tomaža Ocvirka so pred dnevi v nabito polnem Zlatorogu na kolena položili tradicionalne mednarodne tekmece iz hrvaške prestolnice, konec tega tedna pa jih čaka izjemno zahteven in pomemben obračun v elitni skupini B evropske lige prvakov v ukrajinskem Zaporožju. Današnji dvoboj so odprli s 6:1, v 14. minuti pa so jim gosti povsem zadihali za ovratnik (7:6), a nato so slovenski prvaki znova nekoliko odločneje pohodili stopalka za plin in se na veliki odmor podali s petimi goli prednosti (19:14).

Celjani so drugi polčas odigrali zavzeto in odgovorno ter tekmece iz Dobove zasenčili v vseh prvinah rokometne igre. Pri zmagovalcih je bil najbolj učinkovit Jan Jurečič s šestimi goli, Francoz William Accambray in David Razgor sta prispevala po pet zadetkov, pri poražencih pa sta Matevž Kunst in Marko Sintič dosegla po štiri gole.

Celjska ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 28. novembra, gostila Koper 2013, zasedba iz Dobove pa bo v soboto, 1. decembra, gostovala v Mariboru.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike