pia skofic - ms Odkrito.si

Znana vremenarka bo povila vnuka Gašparju ...

irina ribnikova Svet24.si

15-letni Irini med kopeljo v vodo padel mobilnik, ...

Žalostna ženska Petisvet.si

Najtežje je oprostiti

Sneg, jadralni zmajar Svet24.si

Četrtek, petek, sobota ... Sneg!

titanik Svet24.si

Lov na Titanik le krinka – Američani so v ...

Kylie Jenner Najstnica.si

Je Travis res prevaral Kylie ali je to ...

reka ljubezni Njena.si

Konec Reke ljubezni zaznamoval razhod Irene in ...

sta
sta
1 21.11.2018 12:34:10

Venus Williams DOČAKALA razsodbo! Je kriva za smrt enega od udeležencev nesreče? Kakšna bo KAZEN?

reuters
Ameriška teniška zvezdnica Venus Williams se je pred slabim poldrugim letom zapletla v prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa je na sodišču dosegla poravnavo za prometno nesrečo s smrtnim izidom, v katero je bila vpletena junija lani. Krivde za nesrečo jo je po obsežni preiskavi konec lanskega leta oprala tudi policija.

Policija je sporočila, da noben voznik ni bil kriv za nesrečo, ki se je zgodila med zastojem na križišču avtoceste na jugu Floride, zato ni podala nobene kazenske ovadbe, a Williamsovo je civilno tožila družina žrtve.


Policija je sicer ugotovila, da je Williamsovi, ki je hotela prečkati šestpasovnico, prednost odvzel neidentificirani tretji avto. To je povzročilo niz dogodkov, po katerih se je Hyundai sedan, ki ga je vozila Linda Barson, zaletel v športno terensko vozilo Williamsove, ki se je zaustavilo na križišču.

Ne Williamsova ne Barsonova v trčenju, hitrost vozila naj bi bila le osem kilometrov na uro, nista bili poškodovani, mož Barsonove, 78-letni Jerome Barson, ki je bil sopotnik v avtomobilu, pa je utrpel poškodbo glave, zaradi katere je 11 dni po nesreči v bolnišnici umrl.

Kljub temu, da je policija Williamsovo oprala krivde, se je na sodišču njen odvetnik z družino Barsona minuli teden dogovoril za poravnavo, poroča TNZ. Za zdaj ni znano, koliko denarja bo 38-letnica odštela, znano je le, da bosta obe strani plačali svoje sodne stroške civilnega postopka.

Značke: tenis, nesreča, poravnava

Članki iz rubrike