miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

ru
ru
1 23.12.2017 17:14:16

BESNI Veselin Vujović ostro obsodil zapis ORMOŠKEGA kluba! To lahko napiše samo nekdo z OMRAČENIM UMOM

Grega Wernig
Trener Kopra in slovenski selektor je šokiran nad zapisom, ki ga je videl na uradni strani ormoškega kluba.

»Kaj je za narediti ko delegat kupuje sinu mesto v reprezentanci? Pa zakaj ni dana odločba o suspenzu za modri karton selektorju v prejšnjem kolu. Samo sram vas je lahko … RK Jeruzalem Ormož, Martin Hebar« je na strani Jeruzalem Ormoža zapisal predsednik tega kluba po porazu Prlekov proti Vujovićevemu Kopru.

Ta zapis je Veselin Vujović videl in kot je povedal v pogovoru tedna za tiskano izdajo Ekipe SN, je bil šokiran. »Neverjetno je, da Ormož konkretno na svoji uradni strani napiše, da delegat kupuje svojemu sinu mesto v reprezentanci. Jaz nisem niti vedel, da se ta gospod piše Okleščen in je oče od malega Grege, dokler nisem tega prebral. To lahko napiše samo nekdo z omračenim umom, ki je škodoželjen in ga je treba tretirati drugače. Kot drugo je ta Okleščen eden od redkih delegatov, ki me je skušal na fin način pomiriti, zaradi česar sem mu hvaležen,« je za omenjeni časnik povedal Vujović.

Tu se ni zaustavil. »Če živce izgubi Veselin Vujović, ki je selektor Slovenije, je treba najprej na fin način govoriti z njim, ne pa da mu daš takoj kazen. Tako, kot je v javnosti nastopil Ormož …« je nadaljeval in na koncu zaključil bolj pozitivno: »No, prepričan sem, da je to delo ene osebe, zato ta zapis ne spremeni dejstva, da so dobra ekipa z dobrim trenerjem. Ne pomeni, da ljudje, navijači Ormoža niso sijajni. Tega ne mečem v isti koš z osebo, ki je napisala tako neumnost.«

POGOVOR TEDNA Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V ČASOPISU EKIPA SN IN NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike