Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

ru
ru
0 16.12.2019 11:37:19

ŠKANDAL V BIH! Rokometašica imela dva smrtna primera, odziv kluba pa - BRUTALEN

V 11. krogu prve lige BiH so rokometašice Grud kar s 50:19 odpravile Jedinstvo iz Tuzle. Posledice pa ...

Posledice v klubu iz mesta soli bosta čutili predvsem Damljana Bošnjak ini Danijela Pavičević, ki nista bili na voljo trenerju Danijelu Sabljiću, medtem ko je Amila Dervišbegović upravičeno manjkala.

Jedinstvo je brez ene osvojene točke na zadnjem mestu lestvice, tako je bil poraz z vodilnimi Grudami - ne glede na okrnjeno zasedbo - pravzaprav neizbežen. A vodstvo kluba je odločeno, da kaznuje prej omenjeni igralki. "Bošnjakova in Pavičevićeva bosta sankcionirani," je dejal predsednik Milenko Tadić.Potem se je oglasila Bošnjakova in pojasnila, zakaj je izpustila tekmo: "Prvič slišim, da me bo klub sankcioniral. V dveh dneh sem imela dva smrtna primera, zato sem bila močno pretresena. Zbolela sem, niti dihati ne morem normalno. Dan pred tekmo niti nisem mogla trenirati in trener Daćo je vedel, v kakšnem stanju sem. Rekel mi je, naj ne pridem na tekmo, če se ne počutim dobro."

Potem je igralka še dodala, da se tudi z njo v ekipi porazu z Grudami ne bi bilo mogoče izogniti: "No, morda ne bi izgubile z 31 zadetki, morda bi bilo 25 razlike. Ampak, v bistvu se ne bi nič spremenilo. Iskreno mi je žal zaradi Jedinstva, saj smo v težkem položaju. Klub si ni zaslužil takšne katastrofe, ampak to se v športu dogaja."

Značke: jedinstvo, bih

Članki iz rubrike