miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ro
ro
0 13.02.2019 10:38:50

LEGENDARNI, toda OSRAMOČENI hrvaški komentator ima NOVO SLUŽBO. Bilo je težko, a me NI UBILO!

Cropix
Drago Ćosić se je lotil novega izziva.

Tudi na sončni strani Alp ima veliko oboževalcev. Ali pa jih je imel … Kakorkoli, med lanskim svetovnim prvenstvom v Rusiji se je življenje legendarnega hrvaškega komentatorja močno spremenilo. Drago Ćosić je bil na sramotilnem stebru.

Bil je glavni igralec v aferi z domnevno preprodajo vstopnic na črnem trgu, zato si je na nacionalni televiziji prislužil izredno odpoved. Dolgo je bil brez službe, zdaj spet dela, in sicer kot predstavnik za stike z javnostmi pri hrvaški rokometni zvezi, kar je marsikoga presenetilo.

"Najprej sem odprl zasebno podjetje, ker po tem, kar se je zgodilo na HRT-ju, nisem bil pripravljen na sodelovanje s katerokoli televizijo. Nima smisla, dokler vse skupaj ne bo dobilo epiloga na sodišču. Z rokometno zvezo imamo sklenjeno pogodbo, nisem v rednem delovnem razmerju. Ljudje me poznajo, prav tako kot mojo energijo in ponudili so mi sodelovanje," je povedal Drago Ćosić in zavrtel film tudi nazaj. Na dogodke v Rusiji: "Bilo je težko, a me ni ubilo. Ker vem, da nisem kriv. Vse se bo rešilo tam, kjer se mora. Na sodišču. In o tem res ne bi več govoril."

Članki iz rubrike