32-mame-hranazadojencke Odkrito.si

Hrana za dojenčke je presladka

vila na hvaru, prevara Svet24.si

VIDEO: Neobstoječa vila na Hvaru. Cena najema: ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

avtodomi Svet24.si

Namesto da bi jim računali, jih pustijo, da ...

kim kardashian, nenealičena Svet24.si

FOTO: To je Kim Kardashian brez ličil

helena blagne Njena.si

To je obvezno opravilo Helene Blagne

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

ro
ro
0 13.02.2019 10:38:50

LEGENDARNI, toda OSRAMOČENI hrvaški komentator ima NOVO SLUŽBO. Bilo je težko, a me NI UBILO!

Cropix
Drago Ćosić se je lotil novega izziva.

Tudi na sončni strani Alp ima veliko oboževalcev. Ali pa jih je imel … Kakorkoli, med lanskim svetovnim prvenstvom v Rusiji se je življenje legendarnega hrvaškega komentatorja močno spremenilo. Drago Ćosić je bil na sramotilnem stebru.

Bil je glavni igralec v aferi z domnevno preprodajo vstopnic na črnem trgu, zato si je na nacionalni televiziji prislužil izredno odpoved. Dolgo je bil brez službe, zdaj spet dela, in sicer kot predstavnik za stike z javnostmi pri hrvaški rokometni zvezi, kar je marsikoga presenetilo.

"Najprej sem odprl zasebno podjetje, ker po tem, kar se je zgodilo na HRT-ju, nisem bil pripravljen na sodelovanje s katerokoli televizijo. Nima smisla, dokler vse skupaj ne bo dobilo epiloga na sodišču. Z rokometno zvezo imamo sklenjeno pogodbo, nisem v rednem delovnem razmerju. Ljudje me poznajo, prav tako kot mojo energijo in ponudili so mi sodelovanje," je povedal Drago Ćosić in zavrtel film tudi nazaj. Na dogodke v Rusiji: "Bilo je težko, a me ni ubilo. Ker vem, da nisem kriv. Vse se bo rešilo tam, kjer se mora. Na sodišču. In o tem res ne bi več govoril."

Članki iz rubrike