damjan damjanovic Odkrito.si

Znan Slovenec po grdi ločitvi tretjič pred oltar

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 27. maja

cristy žmahar Petisvet.si

Spomin na moje bolečine je ... nekaj edinstvenega

invazivne rastline navadna robinija Svet24.si

Zbogom, gozdovi, kot jih poznamo?

plohl Svet24.si

40-letni Igor Plohl po čudežu spet upa

filip pesek nastja kramer Njena.si

Sin Rosvite Pesek z dekletom naredil velik korak

miha b Njena.si

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?

ro
ro
0 13.02.2019 10:38:50

LEGENDARNI, toda OSRAMOČENI hrvaški komentator ima NOVO SLUŽBO. Bilo je težko, a me NI UBILO!

Cropix
Drago Ćosić se je lotil novega izziva.

Tudi na sončni strani Alp ima veliko oboževalcev. Ali pa jih je imel … Kakorkoli, med lanskim svetovnim prvenstvom v Rusiji se je življenje legendarnega hrvaškega komentatorja močno spremenilo. Drago Ćosić je bil na sramotilnem stebru.

Bil je glavni igralec v aferi z domnevno preprodajo vstopnic na črnem trgu, zato si je na nacionalni televiziji prislužil izredno odpoved. Dolgo je bil brez službe, zdaj spet dela, in sicer kot predstavnik za stike z javnostmi pri hrvaški rokometni zvezi, kar je marsikoga presenetilo.

"Najprej sem odprl zasebno podjetje, ker po tem, kar se je zgodilo na HRT-ju, nisem bil pripravljen na sodelovanje s katerokoli televizijo. Nima smisla, dokler vse skupaj ne bo dobilo epiloga na sodišču. Z rokometno zvezo imamo sklenjeno pogodbo, nisem v rednem delovnem razmerju. Ljudje me poznajo, prav tako kot mojo energijo in ponudili so mi sodelovanje," je povedal Drago Ćosić in zavrtel film tudi nazaj. Na dogodke v Rusiji: "Bilo je težko, a me ni ubilo. Ker vem, da nisem kriv. Vse se bo rešilo tam, kjer se mora. Na sodišču. In o tem res ne bi več govoril."

Članki iz rubrike