pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

muk
muk
0 04.11.2014 22:50:16

Kriza Metalurga se stopnjuje

ehf
Kriza vrste Metalurga pretresa že od samega začetka sezone, v torek je doživela nov vrhunec. Igralcem je dokončno prekipelo, siti vedno novih in novih obljub, so se po še eni neizpolnjeni odločili za stavko in niso želeli trenirati. Zdaj se poraja vprašanje, na koga bo Lino Červar lahko računal na sredinem gostovanju v Zagrebu.

Obljubljeno jim je bilo, da jih bo po reprezentančnem tednu na računih čakal vsaj del od zapadlih obveznosti, a, kot že nekajkrat v letošnji sezoni, so se obljube izkazale za prazne besede. Po sestanku s prvim človekom kluba Minčem Jordanovim, ki je bojda minil v napetem ozračju, so se odločili za stavko. Kod se bo v sredo navsezgodaj zjutraj podal na pot proti hrvaški prestolnici ta trenutek ne ve praktično nihče, nikakor pa ni izključeno, da bo Lino Červar v ogenj poslal mladinsko ekipo.

Igralci so se zavili v molk, naj bi pa v kratkem predstavili skupno stališče. Vse skupaj spominja na v svetu rokometa že prevečkrat videno zgodbo, le redko katera pa je imela srečen konec. Portland San Antonio, Ciudad Real, AG Kobenhavn, Cimos Koper,...

Članki iz rubrike