stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ou
ou
0 13.03.2023 12:35:30

Zimska liga v Jami končana! Napeto do zadnjega v vseh selekcijah, do naslovov Olimpija, Maribor in Bravo

Tradicionalna Zimska liga za selekcije U11, U12 in U13 v Jami je končana. V organizaciji NK Olimpija Ljubljana je bilo odigranih več kot 250 tekem, padlo je več kot 500 zadetkov, videli smo lahko tudi veliko atraktivnih potez mladih talentov. Napeto je bilo prav do zadnjega v vseh selekcijah letošnje zimske lige.

Organizatorji se zahvaljujejo vsem ekipam, trenerjem, staršem in gledalcem, ki so svoje otroke spremljali in vodili na letošnji izvedbi zimske lige. Od novembra do marca smo spremljali odlične tekme, ob slabem vremenu so se lahko gledalci pogreli s čajem in kuhanim vinom ter posladkali s palačinkami.

V selekciji U11 je zmagala selekcija NK Bravo, takoj za njimi sta se razvrstila NK Maribor in NK Domžale. V starostnem razredu do 12 let je zmagala domača ekipa NK Olimpija Ljubljana pod vodstvom Admirja Krupića in Alberta Lazicanija, za ekipo domačih sta se na 2. mesto razvrstila NK Domžale in 3. mesto NK Maribor. Zmaga v selekciji U13 je odšla v Maribor, 2. mesto so osvojili nogometaši NK Bistrica Slovenska Bistrica, 3. mesto pa je osvojila domača ekipa NK Olimpija Ljubljana pod vodstvom Saša Avblja in Domna Vidergarja.

Admir Krupić, eden od organizatorjev tekmovanja, je povedal: "V zimski ligi smo si s selekcijo U12 zadali visoke cilje! Želeli smo zvabiti čimveč slovenskih prvoligašev in tudi nekaj tujih ekip. Sodelovalo je kar 14 ekip v izredno močni in konkurenčni ligi, ki se je igrala po sistemu 8+1. Med novembrom in marcem so igrale ekipe Olimpije, Domžal, Kopra, Maribora, Brava, Radomelj ter ekipe iz sosednje Avstrije, kot so Sturm Graz, Austria Klagenfurt, SV Spittal … Vsak igralni dan je ponudil obilico dobrega vzdušja, fantje so se lahko dokazovali na igrišču, starši in podporniki pa uživali ob lepih predstavah."

olimpija 6

olimpija 5

Galerija

Članki iz rubrike