Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 13.03.2023 09:14:14

Olimpija iz Zagreba! Tesen sodelavec zmajev prevzel klub na Hrvaškem, od poletja se bo imenoval Olimpija!

alesfevzer.com
V Zagrebu od poletja tudi Olimpija.

Andy Bara je slovenski nogometni javnost zelo znano ime, uspešen hrvaški agent pa je zdaj prevzel hrvaškega drugoligaša iz Zagreba. Namen je jasen, saj si želi uvrstitve v prvo ligo, predvsem pa delati z mladimi igralci, odkrivati nogometne talente in jih dražje prodajati naprej.


A prvi cilj s Kustošijo je jasen, najprej si želi najprej obstati v drugi ligi, do tega pa mu bo pomagal nov trener. Bara je k sodelovanju povabil izkušenega domačega stratega Samirja Toplaka, ki se tega izziva zelo veseli. "Bil sem v tujini, kjer sem bil v resnih pogovorih za novo službo. Govora je o Češki, še pred tem o Avstriji. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bom ostal na Hrvaškem, ampak ko se mi je javil naš znani agent Andy Bara, se je začelo dogajati. Povabil me je na kavo, predstavil mi je resen projekt in mi dejal, da si me želi zraven. Malo sem razmišljal in spoznal, da se mi ponuja izjemna priložnost. Delal bom z mladimi igralci in velikim agentom," zadovoljstva v pogovoru za hrvaški Index.hr ni skrival Toplak.

"Gre za celovit projekt. Selili se bomo v kamp v Blatu, ki je na obrobju Zagreba, klub bo spremenil ime. Kolikor mi je znano, se bo od 1. junija imenoval NK Olimpija Zagreb. Tako se je imenoval pred drugo svetovno vojno," je dodal Toplak in razkril načrte, ki jih ima znani hrvaški agent. Bara je sicer tesno povezan tudi z Olimpijo, ne nazadnje je agent njenega trenerja Alberta Riere, med drugim pa skrbi za kariero Anesa Krdžalića, ki se je k zmajem preselil ravno iz vrst Kustošije.

Značke: olimpija, zagreb

Članki iz rubrike