Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.03.2023 22:14:06

Riera želel v Olimpijo pripeljati top talenta! Ni mu uspelo, ker ...

alesfevzer.com
Trener Olimpije Albert Riera je želel v zmajevo gnezdo privabiti enega bolj talentiranih nogometašev v Evropi.

Gabrijel Rukavina, supertalent Dinama, velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev, rojenih leta 2004, v Evropi. Toda v tej sezoni Rukavina, sicer sin Tomislava Rukavine, nekoč nogometaša tako Dinama kot Hajduka, ne igra skorajda nič. Tudi na tistih na papirju lažjih tekmah ne. In to pošteno jezi njegovega agenta, slavnega Andyja Barro, ki je v pogovoru za Index izrazil skrb zaradi dejstva, da njegov varovanec praktično ne igra. In razkril, da je Rukavino pozimi želel v Olimpijo zvabiti še en Barrin varovanec - Albert Riera. 


"Moram priznati, da mi ni jasno, kaj Dinamo in Čačić počneta. Ni mi jasno, zakaj Rukavina sploh ne igra. Pozimi ga je želela Olimpija, njen trener Albert Riera, moj varovanec, me je prosil, da ga pripeljem na posojo. Človek je bil levo krilo, igral v Liverpoolu, Manchester Cityju, španski reprezentanci. Zna prepoznati dobro krilo, mar ne? Zagotavljal mi je, da bo Rukavina standarden član začetne enajsterice, da ga bo razvijal, ker je potencial za svetovno 'klaso', toda Dinamo ni želel niti slišati za to. Poleti ga je želel v svoje vrste pripeljati Leipzig, poslal je povpraševanje, toda na Maksimirju so rekli 'ne'," je za hrvaški Index dejal Andy Barra. 

"Pričakoval sem, da računajo na njega na Maksimirju, toda očitno ne računajo. Ker z vsem dolžnim spoštovanjem, če ne igra proti Šibeniku, proti komu bo zbiral minutažo? Poleti bodo prodali Ivanušeca in morali bodo najti novo levo krilo, Rukavino pa držijo na klopi. Ali bodo mogoče nekoga novega kupili? Če je tako, zakaj ga niso pustili na posojo, da se razvija, če že ne računajo nanj? Popolnoma nejasne odločitve. V Dinamu se trenutno razmišlja zgolj kratkoročno in zdi se mi, da dolgoročni načrti ne obstajajo," je bil oster Andy Barra. 

Članki iz rubrike