reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 19.09.2021 12:02:29

Fašizem, taborišče ...?! Nekdanji SLOVENSKI REPREZENTANT grozil in žalil inšpektorje na osnovni šoli? Tu so podrobnosti!

Sandi Valentinčič (levo) je bil tudi sodelavec Primoža Glihe v mladi slovenski reprezentanci.
Drago Wernig - TAKA
Veliki škandal nekdanjega slovenskega reprezentanta?!

Slovenske novice poročajo o hudem incidentu, v katerega je bil vpleten Sandi Valentinčič, nekdanji nogometaš in trener, ki deluje tudi kot učitelj na Osnovni šoli Alojza Gradnika na Dobrovem. Kot so poročali v omenjenem časniku, je do incidenta prišlo, ko so Valentinčiča, ki je deloval tudi kot eden od pomočnikov Primoža Glihe v mladi slovenski reprezentanci, na šoli zalotili brez maske, mu napisali globo in ga prijavili, pri tem pa naj bi prišlo do groženj in hudih žaljivk.


Na omenjeni osnovni šoli je inšpektorat ugotovil kršitev, in sicer Valentinčič ni nosil maske, za Slovenske novice pa so razkrili, da je nekdanji nogometaš, ki je med drugim igral za Olimpijo, "izrekel različne žaljivke in grožnje", zato sta se inšpektorja obrnila na policijo. "Policisti nadaljujejo dodatno zbiranje obvestil, da bi potrdili vsa dejstva in okoliščine o obstoju razlogov za sum prej navedenega suma kaznivega dejanja. Po zaključku predkazenskega postopka bo policija na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podala kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici," je za Slovenske novice pojasnil predstavnik novogoriške policijske postaje Dean Božnik.

Svojo plat zgodbe je povedal tudi Valentinčič, ki pravi, da se bo posvetoval z odvetnikom in se na vse skupaj pritožil, zagotavlja tudi, da ni grozil nikomur. "Res pa je, da sem inšpektorju, ko mi je pisal globo, za katero tudi on ve, da ni zakonita, saj je o takih primerih že odločalo ustavno sodišče, povedal, da je to fašistično delovanje, in za tem stojim," je povedal Valentinčič, ki se ne strinja z nošenjem mask. "Veliko raziskujem in berem, menim, da ni vse tako, kot se predstavlja. Maske ne nosim, ker škoduje mojemu zdravju, sem nekdanji astmatik, a zdravniki potrdila, za katero sem prosil, da mi te ne bi bilo treba nositi, niso napisal," je povedal nekdanji slovenski reprezentant, ki je prepričan, da so šole zaradi mask videti kot taborišča.

Članki iz rubrike