Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
8 19.09.2021 06:47:52

V Stožicah na ROBU INCIDENTA!! Trener ODRINIL ZVEZDNIKA?! Ta slekel dres in ...

Domen Jančič
Vroče dogajanje v Stožicah.

V soboto sta se v Stožicah pomerila Olimpija in Celje, gostitelji so slavili z 1:0, čeprav so skoraj ves drugi polčas igrali z enim manj. Na začetku drugega dela igre je bil namreč izključen Michael Pavlović, a so zmaji igralca manj nadomestili z borbenostjo na najvišji možni ravni, kar je bila za Celje previsoka ovira. Zagotovo bi se tekma končala drugače, če bi v prvem polčasu za Celje Žan Medved izkoristil »smrtno« priložnost. Medved je bil sam pred Nejcem Vidmarjem, a je streljal naravnost vanj.

V drugem polčasu bi potem prav zaradi Medveda, tudi nekdanjega člana Olimpije, v Stožicah skoraj prišlo do incidenta. V 60. minuti se je gostujoči trener Agron Šalja odločil zamenjati prav Medveda, česar pa ta ni sprejel z navdušenjem. Ob odhodu se je vidno razburjal, toda to ni bilo vse. Očividci pravijo, da je ob prihodu na klop za rezerve celo zavrnil trenerjevo roko! Šalja naj bi svojega nogometaša v navalu besa potem celo odrinil, v tistem trenutku so s celjske klopi prihajale glasne kletvice. Medved je malce zatem slekel dres in odvihral z igrišča naravnost v garderobo.

Po tekmi je Agron Šalja priznal, da je bil Medved nezadovoljen z menjavo, in dodal, da »je on tako ali tako vedno nezadovoljen«. Hkrati je poudaril, da razume njegovo tokratno nezadovoljstvo, a pripomnil, da je on trener in on odloča, kdo bo igral in kdo ne. »Imamo tudi druge kvalitetne nogometaše, ki si prav tako zaslužijo priložnost,« je med drugim dejal Šalja, za konec pa razkril: »Z Žanom sva se po tekmi že pogovorila in tudi zakopala bojno sekiro.« Ni kaj, ko so glave vroče, se lahko zares zgodi marsikaj ...

zan medved
Domen Jančič

Značke: žan-medved, nk-celje

Članki iz rubrike