favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

rb
rb
1 11.09.2021 11:38:27

Saj ni res, pa je! Slovenski klub IZGNAN iz SVOJEGA KRAJA! To pa je norost ...

Nesoglasja med klubom in občinski veljaki še vedno niso rešena.

Poročali smo že, da je Radenska Slatina v 3. krogu Pomurske lige domačo tekmo z Gradom izgubila brez boja. Razlog so nesoglasja težko razumljiva nesoglasja z Občino Radenci, ki klubu iz svojega kraja ni dovolila uporabe igrišča. Oziroma je takšno navodilo prišlo neposredno od župana Romana Leljaka, da se zelenica, ki jo občina ponuja v komercialne namene, ne bi pretirano uničila.

In dogovora, ali vsaj kompromisa še vedno ni. V strahu, da jih ne bi osupnila nova prepoved, bodo namreč Radenčani nedeljsko domačo tekmo proti Čardi odigrali v gosteh. Oziroma na igrišču tekmeca v Martjancih, kjer so prisluhnili težavam zasedbe iz zdraviliškega mesta, kjer dogovora z lokalnimi veljaki očitno ni pričakovati niti v prihodnje.

Radenska Slatina je preprosto izgnana iz svojega kraja, iz Športnega centra Ivanke Serec. "Kar zadeva mene, je stvar rešena. Ko bodo dali poročila, kako so porabili 50.000 evrov občinskega denarja, bodo lahko igrali," je za Vestnik povedal pravi Leljak, ki je problematiko glede financiranje kluba uvrstil tudi na dnevni red naslednje seje občinskega sveta. "Dobili so že opomin in če drugače ne bo šlo, bodo denar morali vračati," napoveduje župan. Martin Budja, predsednik Slatine za pomurski tednik zatrjuje, da so vsa potrebna poročila oddali in imajo kot dokaz tudi kopije in da ne ve, o kakšnih 50 tisočakih je govora.

Glede na trenutne razmere so v NK Radenska Slatina prisiljeni iskati novo rešitev in vse kaže, da so jo našli pri sosedih. Če ne bo velikega zasuka, bodo v prihodnje domače tekme bržkone igrali v Gornji Radgoni ...

Članki iz rubrike