Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 10.10.2020 12:21:40

Boj za drugo LOVORIKO! MARIBOR pred OLIMPIJO, MURA bo zadnja

Grega Wernig
Znan je razpored tekem v 2. krogu Pokala Pivovarna Union.

Prvenstvo v slovenski prvoligaški druščini se bo nadaljevalo že pred sredinim gostovanjem Matjaža Keka in njegovih izbrancev v Moldaviji v ligi narodov. V torek (13. oktobra) bo odigranih preostalih 74 minut tekme Aluminij – Koper, ki je bila prekinjena zaradi neurja, prihodnji konec tedna bo na sporedu sedmi krog, takoj zatem pa bodo v središču pozornosti preizkušnje drugega kroga pokalnega tekmovanja, znan je natančen urnik.

Že v torek (20. oktobra) bodo Mariborčani gostovali na stadionu Ob jezeru, kjer si bodo napredovanje poskušali zagotoviti v spopadu z Rudarjem, sodnik bo začetek oznanil ob 18. uri.

Tudi večnega rivala vijoličastih čaka izziv proti drugoligašu. Olimpija bo v sredo (21. oktobra) ob 16. uri krenila v boj proti Brežicam, kakopak z jasno izraženim namenom, da ostane v boju za lovoriko. Dve uri prej bosta tekmi Beltinci – Domžale in Radomlje – Tabor, ob 15. uri se bodo za uvrstitev v naslednji krog začeli potegovati nogometaši Nafte in Fužinarja, ob 18. uri bosta dvoboja Koper – Aluminij in Triglav – Celje.

V četrtek (22. oktobra) bo živahno v Zavrču, kjer zaradi prenovitve travnate površine na ptujskem stadionu svoje nasprotnike gosti Drava. Tokrat bo drugoligaš iz najstarejšega slovenskega mesta meril moči z Muro, štajersko-prekmurski obračun se bo začel ob 14. uri.

Članki iz rubrike